• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Plastik V60. Az kullanılmış, Temiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahve123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Plastik V60 almak istiyorum.
Makul fiyat olması gerekir.

Seramik olan var.
Galiba plastik daha iyiymiş.
Isıtmak gerekmiyormuş.

Kargo bana ait. Sıfır veya 2.el az kullanılmış.
Elinizde fazla varsa alabilirim. Yurtiçi kargoyla...

Ekli dosyalar

• IMG_20201206_081857.png
    IMG_20201206_081857.png
    443.8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Güzel ürün. temiz. Lakin benim için markalı olmasına gerek yok.
Gereksiz fazla ekipman aldığım için canım sıkkın. Deneme yapacağım. Bu yüzden fazla para vermek istemiyorum.
Elimde seramik olarak var. Sonradan plastik daha iyiymiş diye duydum. Isıtmak gerekmiyormuş.
n11 de plastik v60gördüm. 2.el bunlardan daha ucuz olursa almak isterim

Güzel ürün. temiz. Lakin benim için markalı olmasına gerek yok.
Gereksiz fazla ekipman aldığım için canım sıkkın. Deneme yapacağım. Bu yüzden fazla para vermek istemiyorum.
Elimde seramik olarak var. Sonradan plastik daha iyiymiş diye duydum. Isıtmak gerekmiyormuş.
n11 de plastik v60gördüm. 2.el bunlardan daha ucuz olursa almak isterim
Isıtmaktan kastınız ne tam anlamadım ama bende plastik var ama kağıt kokusunun tada etki ettiğini düşündüğüm için filtre ile v60 ı sıcak sudan geçiriyorum yine de. Isıyı koruma olarak düşünüyorsanız bilemem tabi de önden ısıtma yapmamak için yeni v60 almak pek mantıklı değil bence.

Önerim hario almanızdan yana olur çünkü kahve demlerken yüksek sicaklıklarda su kullanıyoruz ve kullanılan plastik çok önemli hem ürünün zamanla deforme olmaması hem de sizin sağlığınız için.

Plastik V60 almak istiyorum.
Makul fiyat olması gerekir.

Seramik olan var.
Galiba plastik daha iyiymiş.
Isıtmak gerekmiyormuş.

Kargo bana ait. Sıfır veya 2.el az kullanılmış.
Elinizde fazla varsa alabilirim. Yurtiçi kargoyla...
Elinizde seramik v60 varsa plastiğe geçmenizi gerektirecek kadar kritik bir fark yok aralarında. Seramik olan Hario mu? Öyleyse gerek yok. Yoksa yerli bir marka vs. mi?

Isıtmak/ıslatmaktan kurtulmak istiyorsanız plastik çare değil çünkü plastik kullansanız da hem kağıdı ıslatmak hem de tüm ekipmanın sıcak kalmasını sağlamak amacıyla yine ısıtmak isteyeceksiniz. Buradaki fark ısı kaybı plastikte daha minimize edilmiş durumda, bu da şu an kullandığınız ekipmanı tanıyarak değişkenleri kontrol altında tutup alt edebileceğiniz bir şey diye düşünüyorum.

Ekipman alıp satmaya uğraşarak yormayın bence kendinizi Hario Seramik sahibiyseniz.

Elinizde seramik v60 varsa plastiğe geçmenizi gerektirecek kadar kritik bir fark yok aralarında. Seramik olan Hario mu? Öyleyse gerek yok. Yoksa yerli bir marka vs. mi?

Isıtmak/ıslatmaktan kurtulmak istiyorsanız plastik çare değil çünkü plastik kullansanız da hem kağıdı ıslatmak hem de tüm ekipmanın sıcak kalmasını sağlamak amacıyla yine ısıtmak isteyeceksiniz. Buradaki fark ısı kaybı plastikte daha minimize edilmiş durumda, bu da şu an kullandığınız ekipmanı tanıyarak değişkenleri kontrol altında tutup alt edebileceğiniz bir şey diye düşünüyorum.

Ekipman alıp satmaya uğraşarak yormayın bence kendinizi Hario Seramik sahibiyseniz.
Ben plastik v60 kullanıyorum. Herhangi bir ısıtma işlemi yapmıyorum. Hatta direkt musluk altında soğuk suyla kağıdı ıslatıyorum. Seramik kullansaydım yapmam gerekecekti. Herhalde konu sahibi bu işlemden kurtulmak istemiş.

Geri