• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Piyasaki En Uygun Driper ve Diğer Ekipmanlar

İsim
kahveyeniden
Foruma yeni üye olan arkadaşların ya da demleme tekniğini değiştirmeye çalışan arkadaşların zaman zaman ihtiyacı olabilir diye, piyasadaki en uygun driper ve diğer ekipmanları paylaşabileceğimiz dinamik bir başlık olabilir diye düşündüm. Moderasyon başlığı ve kategoriyi daha uygun bir şekle dönüştürebilir.

Güral Kalita alımından sonra aynı satıcı da aşağıdaki V60 driper dikkatimi çekti. 65 TL ile şu anda galiba piyasadaki en uygun v60. Ancak 01 mi 02 mi bilmiyorum.

Diğer alternatif kütahya porselen (schiller) fincan hediyeli driper boyutu 02: 113 TL


 
Son düzenleme:
Ben de sabah şu ürünü gördüm. 34 TL ye satılıyor. Sanırım migrosta satılan iki kişilik filtreler uyacaktır. Plastiğe takıntısı olmayanlar alabilir (şahsen önermem )




 
arkadaşlar güal porselenin 3.nesil V60 teslim edildi. Gerçekten harika. kaçırmayın bence. fiyatı da 65.00 tl .çok makul. henüz çok yeni sonra fiyatları uçuruyorlar
 
02 boy
 
Geri
Üst