kahveyeniden
Üye
- İsim
- kahveyeniden
Foruma yeni üye olan arkadaşların ya da demleme tekniğini değiştirmeye çalışan arkadaşların zaman zaman ihtiyacı olabilir diye, piyasadaki en uygun driper ve diğer ekipmanları paylaşabileceğimiz dinamik bir başlık olabilir diye düşündüm. Moderasyon başlığı ve kategoriyi daha uygun bir şekle dönüştürebilir.
Güral Kalita alımından sonra aynı satıcı da aşağıdaki V60 driper dikkatimi çekti. 65 TL ile şu anda galiba piyasadaki en uygun v60. Ancak 01 mi 02 mi bilmiyorum.
Diğer alternatif kütahya porselen (schiller) fincan hediyeli driper boyutu 02: 113 TL
Güral Kalita alımından sonra aynı satıcı da aşağıdaki V60 driper dikkatimi çekti. 65 TL ile şu anda galiba piyasadaki en uygun v60. Ancak 01 mi 02 mi bilmiyorum.
Diğer alternatif kütahya porselen (schiller) fincan hediyeli driper boyutu 02: 113 TL
Kahve Makinesi Aksesuarları - n11
Kahve Makinesi Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kahve Makinesi Aksesuarları için hemen tıklayın.
urun.n11.com
V60 Dripper - Kahve Fincanı Hediye !
Üçüncü dalga kahve akımının en ön plana çıkmış kahve demleme yöntemlerinden biriside V60 tekniğidir. V60 tek, iki ya da üç kişilik olarak servis edilebilir ve koni şeklindedir çünkü koni şekilli filtre kağıdı demlenecek olan kahveye derinlik katar, suyun merkeze doğru akmasını sağlar ve suyun...
www.schiller.store
Son düzenleme: