• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Pipamoka

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
.

kahuna

Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Değirmen
Comandante C40, Timemore C2
Ekipmanlar
Origami, Crystal eye, V60, Aeropress, Delterpress, Peak water
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Yanımda rahat taşırım diyerek bir hevesle aldığım pipamokayı planladığım gibi kullanamadığım için satmaya karar verdim. Toplamda 10 kere kullanmamışımdır. aliexpress üzerinden almıştım, 360+76 liraya mal oldu bana, bu fiyata satmayı düşünüyorum. Tat profili olarak delter'a yakın fincanlar sunuyor, kullanımı çok pratik ve stabil fincanlar elde etmek mümkün.
pipa1.jpegpipa2.jpegpipa3.jpeg

İlerleyen günlerde bir inceleme yayınlayacağım. Fiyatından bağımsız, beğendiğim bir ekipman oldu.

@kahuna bana katılır mı bilmiyorum ama fincan profili V60 dan çok uzak değil. V60'ı kumaş filtre ile demler gibi, gövdesi biraz daha yüksek ama yine tatların alınabildiği, güzel fincanlar sunuyor. Tabi termosa demleniyor.

Çok bilinen bir ekipman olmadığından, bu tarz bilgiler belki satarken faydalı olabilir. 🙏

Son düzenleme:
İlerleyen günlerde bir inceleme yayınlayacağım. Fiyatından bağımsız, beğendiğim bir ekipman oldu.

@kahuna bana katılır mı bilmiyorum ama fincan profili V60 dan çok uzak değil. V60'ı kumaş filtre ile demler gibi, gövdesi biraz daha yüksek ama yine tatların alınabildiği, güzel fincanlar sunuyor. Tabi termosa demleniyor.

Çok bilinen bir ekipman olmadığından, bu tarz bilgiler belki satarken faydalı olabilir. 🙏
Açıklamalarınız için teşekkür ederim, gövde olarak V60 kadar yüksek değildi ancak delter'dan yüksekti. Belki ben yanlış öğütüm kalınlığı kullandığım için uygun profili yakalayamadım, kahveler üzerinde deneme şansım olmadı maalesef. Belki sizin tanıtımdan sonra en doğru profili bulursam kendim kullanmaya devam ederim :)

Geri