• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Picopresso ile espresso için kahve çekirdeği tavsiyesi ihtiyacı

Divemaster

Barista
İsim
Selim
Selamlar herkese,
Wacaco Picopresso kullananlar, bu ekipmanı kullanarak seçtiği kahveden mutlu olanlar, kahve çekirdeği önerinilerinizi alabilirmiyim? Hatta exagrind kullanan varsa klik bilgisi paylaşırsanız ekstra sevinirim.

Ekli dosyalar

• 20230211_230300.jpg
    20230211_230300.jpg
    89.4 KB · Görüntüleme: 18
Öncelikle:

Forumda gereksiz başlık açmamak adına ne yapabilirdiniz? https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/wacaco-picopresso-ve-incelemeleri.3688/ Bu linkteki yazıları okuyup https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/wacaco-picopresso-ve-incelemeleri.3688/page-4#post-116185 post'undaki linki bulunan Whatsapp grubuna katılıp bu sorularınızı anlık 6014 üyenin bulunduğu forumda yeni konu açmak yerine bu gruptan sorarak anlık 37 üyeden anlık cevap alabilirdiniz.

İyi forumlar.

Çok bilen ulaş kardeş farkettim baktım zaten o konuya, 2021 den beri bakan yok oraya. Unutulmuş gitmiş. Whatsapp grubunuz olduğunu da şimdi senden öğreniyorum. Sitenin anasayfasında daha çok öne çıkarsanız da cevap beklemesek buralarda günlerce. Sizin gibiler insanı forumlardan soğutuyor, bu eleştirim için kusuruma bakma. İyi geceler.

Selamlar herkese,
Wacaco Picopresso kullananlar, bu ekipmanı kullanarak seçtiği kahveden mutlu olanlar, kahve çekirdeği önerinilerinizi alabilirmiyim? Hatta exagrind kullanan varsa klik bilgisi paylaşırsanız ekstra sevinirim.
Aslında her türlü çekirdeği kullanabilirsiniz. Lakin çözünmeyi kolaylaştırmak adına Espresso kavrum çekirdekleri öneririm. Kullandığınız doz ve tamp basıncına göre değişmekle beraber yaklaşık 12 15 basışta ilk damla gelecek incelikte öğütürseniz doğru aralığı yakalamış olursunuz.

Aslında her türlü çekirdeği kullanabilirsiniz. Lakin çözünmeyi kolaylaştırmak adına Espresso kavrum çekirdekleri öneririm. Kullandığınız doz ve tamp basıncına göre değişmekle beraber yaklaşık 12 15 basışta ilk damla gelecek incelikte öğütürseniz doğru aralığı yakalamış olursunuz.
Seni bir yerden tanıyor gibiyim 🤣 Yorumun tanıdık geldi. Burada değişik fikirler gelir mi diye düşünmüştüm. İyiki varsın kardeşim 🙂

Selamlar herkese,
Sadece bu ekipmanı mı kullanıyorsunuz?

Hayır, mokapot ve french press de kullanıyorum. Tchibonun caffisimo classiği de var. Kapsüllü. Bazen kendim dolduruyorum kapsülleri çekirdekten öğütüp.

Geri