• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Philips Grind & Brew ekşi tat

elifmeryemugur

Yeni Üye
İsim
Elif Meryem Uğur
Daha fazla  
İsim
Elif Meryem Uğur
Merhaba,
Birkaç ay önce Philips’in grind & brew cihazını aldım ve çok memnundum ancak son birkaç haftadır yaptığım kahvelerin hepsinde ekşi/asidik bir tat var. Dün öğütücü temizliğini yaptım ancak bir fark olmadı. Benzer bir sorun yaşayan ya da nasıl çözebileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum

Merhaba,
Birkaç ay önce Philips’in grind & brew cihazını aldım ve çok memnundum ancak son birkaç haftadır yaptığım kahvelerin hepsinde ekşi/asidik bir tat var. Dün öğütücü temizliğini yaptım ancak bir fark olmadı. Benzer bir sorun yaşayan ya da nasıl çözebileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum
Çekirdek mi değiştiniz?

Evet ama başka çekirdekler de denedim hepsinde aynı sorun var şu an. Üstelik şu an kullandığım çekirdeğin öğütülmüş halini başka bir cihazda denedim, asidite sorunu yok
Makinede öğütüm ayarı varsa daha inceye ayarlayın, suyu da biraz daha fazla koyun. İkisini birden ya da sırayla yapabilirsiniz.

Demleme süresi yaklaşık olarak aynı mı? Yoksa çıktılar daha hızlı mı çıkıyor? Bir de rica etsem termometre varsa çıktı sıcaklığını ölçebilir misin? Hatta eğer boş çalıştırabilirsen o şekilde daha doğru ölçersin. Termostatında veya rezistansında problem olabilir. Yeterli sıcaklığa çıkmadığında under extracted kaçınılmaz oluyor.

Geri