• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Philips ep Serisi makineye uygun çekirdek tavsiyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sercan07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sercan07

Yeni Üye
İsim
Sercan
Daha fazla  
İsim
Sercan
Merhaba, makinemi yeni aldım ve çekirdek tavsiyesi istiyorum. Metro, migros gibi marketlerden bir sürü çekirdek aldım ancak hepsinde yanık kokusu alıyorum. Aromasız acılıktan başka bir şey değil. Öyle kahve profesörü değilim. Bol sütlü şuruplu kahveler yapıyorum. Bana nereden ne almamı tavsiye edersiniz ? Opetlerde ki starbucks orta kavrulmuş kenya diye bir kahvesi var, vanilya şurubuyla birlikte çok seviyorum. Bu tarz yumuşak içimli acı , yanık , ekşi olmayan çekirdek tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kahve kulübünün toplu alım yaptığı kavurucuların olduğu bir liste var oraya bakabilirsiniz. Tam otomatik kahve makinesinde ne kadar verim alabilirsiniz bilmiyorum ama grizzly coffeenin alaska blendi indirimdeydi sanırım ona bakabilirsiniz.

Coffeerem in red/golden ceremony kahvelerini deneyebilirsiniz.

Kahve kulübünün toplu alım yaptığı kavurucuların olduğu bir liste var oraya bakabilirsiniz. Tam otomatik kahve makinesinde ne kadar verim alabilirsiniz bilmiyorum ama grizzly coffeenin alaska blendi indirimdeydi sanırım ona bakabilirsiniz.
Bugün indirimin son günü, bilginize :)
Herkese iyi yıllar dilerim!

Çekirdeğin üzeri yağlı ise otomatik makineye atmasanız daha iyi. Tek tavsiyem bu.

Geri