• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peak-Water Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
al gitsin hocam, omur kisa, para harcadogin zaman degerli, bir daha mi gelecegiz dunyaya, kur artiyor sonra bu fiyata bulamazsin, onumuz kis,koronavirus kapida, al sen al
Hocam dur yukarda arkadaş satınalmamak icin arguman birakin demis ona destek veriyorum. Yoksa kac kere geliyoruz diye diye bogazimiza kadar borca girdik :ROFLMAO:

Ömurluk bir ürün.Ama kullanım açisindan değil malzeme açisindan :) sonsuza kadar firmaya bağimli.Alın size almamak için sebep.Filtreler uzun dönemde fiyat artışi ne olur ne kadar surede degismesi gerekir vs sorular var

Benim filtre ile ilgili aklıma sorular takılıyor. Filtreleri şarj edilebilir ve geri dönüştürülebilir anladığım kadarıyla. Peki biz Türkiye’de böyle bir imkana sahip olabilecek miyiz? Şarj etme maliyeti kaç para olacak? 1 filtreyi kaç kez şarj ettirebiliriz? @Globally

Benim filtre ile ilgili aklıma sorular takılıyor. Filtreleri şarj edilebilir ve geri dönüştürülebilir anladığım kadarıyla. Peki biz Türkiye’de böyle bir imkana sahip olabilecek miyiz? Şarj etme maliyeti kaç para olacak? 1 filtreyi kaç kez şarj ettirebiliriz? @Globally
Merhaba,

öncelikle sipariş geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaptığımız yatırımın böylesine cevap bulması bizi sevindiriyor ve cesaretlendiriyor.

Aldığınız fitreleri bitince sakın ha. Çöpe atmayın ileride Türkiye’de şarj istasyonu geri dönüşüm merkezi kurulacaktır.
Bu tesis kurulana kadar eskisini getir yenisi X fiyat şeklinde bir kurgu konuşuyoruz çözersek bilgi verilecek.

filtrelerin şarj etme adet sınırı yok.

al gitsin hocam, omur kisa, para harcadogin zaman degerli, bir daha mi gelecegiz dunyaya, kur artiyor sonra bu fiyata bulamazsin, onumuz kis,koronavirus kapida, al sen al
Hayata bakış açımı özetlemişsiniz, pandeminin başından beri tam olarak böyle diye diye elimdeki parayı çatır çutur yedim 😅

Hayatı “ya ölürsek” kısmını düşünerek yaşıyorum son 8 aydır, ama bir de “ya yaşarsak” kısmı var 😂

Alsak mı almasak mı kafamda deli sorular zor tutuyorum kendimi 😂

Kendimi "Yurtta da işime yarar,Brita yerine bunu kullanırım." diye kandırıyorum,filtre fiyatları buna mani oluyor:( Yine de @Globally Yiğit Bey'e çok teşekkür ediyorum. Yurt dışı perakende fiyatına kafa kafaya satışa sunmayı başarmış.

ya buraları bırakıp çekip gidecektik ya da biz bu sevdaya baş koyduk diyerek siparişimizi geçecektik ki tam da öyle yaptık, evde hanıma da 50liraya bimden sana sürahi aldım derim artık :ROFLMAO:

Yiğit beye çok teşekkür ederiz bu alimlarin yurt içinde kolay ve erisilebilir olmasının yaninda maddi olarakta cok guzel bir fiyata sunduklari icin.

Şahsi fikrim evde hazır su tuketen biri olarak bu ekipmana yatirim yapmamak bu ekipman evde musluk suyundan kahve yapanlar icin yada hazir suya para vermek istemeyenler icin cok ideal eger hazir su tuketiyorsaniz bence gerek yok.

Arkadaşlar buraya biraz da satın almamak için argüman bırakabilir misiniz? İnsanların kendini dizginlemesi lazım😀

300-500 liraya filtrelerinde hala iş olan ikinci el su arıtma cihazları alınabilir diye düşünüyorum şahsen.

gözümü kapatıpta sipariş vermiş bulundum bende artık.. fiyatını soran olursa bilmiyorum diyecem :)

Geri