Sen daha iyisini 450ye yap senden alalım reisYa abi kafayı mı yediniz bi sürahiye 500 TL verilir mi?![]()
Hocam dur yukarda arkadaş satınalmamak icin arguman birakin demis ona destek veriyorum. Yoksa kac kere geliyoruz diye diye bogazimiza kadar borca girdikal gitsin hocam, omur kisa, para harcadogin zaman degerli, bir daha mi gelecegiz dunyaya, kur artiyor sonra bu fiyata bulamazsin, onumuz kis,koronavirus kapida, al sen al
Vay canına, gece gece para harcamamak için her şeyi yaptık ama işe yaramadı.
Ekli dosyayı görüntüle 5087
Merhaba,Benim filtre ile ilgili aklıma sorular takılıyor. Filtreleri şarj edilebilir ve geri dönüştürülebilir anladığım kadarıyla. Peki biz Türkiye’de böyle bir imkana sahip olabilecek miyiz? Şarj etme maliyeti kaç para olacak? 1 filtreyi kaç kez şarj ettirebiliriz? @Globally
Hayata bakış açımı özetlemişsiniz, pandeminin başından beri tam olarak böyle diye diye elimdeki parayı çatır çutur yedimal gitsin hocam, omur kisa, para harcadogin zaman degerli, bir daha mi gelecegiz dunyaya, kur artiyor sonra bu fiyata bulamazsin, onumuz kis,koronavirus kapida, al sen al
Güzel yatırım bence.Alsak mı almasak mı kafamda deli sorular zor tutuyorum kendimi![]()
Arkadaşlar buraya biraz da satın almamak için argüman bırakabilir misiniz? İnsanların kendini dizginlemesi lazım![]()