• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Paşabahçe Bardaklarında Tekrar Talep Açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayram100

Üye
İsim
bayram
Daha fazla  
İsim
bayram
Selamlar Arkadaşlar..
Paşabahçe ile görüşmelerimiz sonucunda tekrar aşağıda resmi bulunan bardak alıma açılmıştır.
Süremiz kısıtlı olup, iki gün içinde talep toplamamız ve ilgili yetkililere bildirmemiz gerekiyor.
Bardaklar aşağıda görüldüğü gibidir birçok arkadaşımız istemesine rağmen talep kısıtlı olduğundan alamamıştı.
Ben dahil almak isteyenler için bir fırsat doğdu..

2 gün için ürünleri bekleteceğim. Bununla birlikte siparişin toplamı 4’ün katı olabilirse seviniriz.

Ürünün 4’lü fiyatı 185 TL’dir. Kahve Kulübü’nün siparişine ek olarak düşündüğümüz için bu siparişinizde de %5 indirim yapacağız.4’lü fiyatı 175,75 TL’dir.

Bununla birlikte bundan sonraki siparişiniz olması durumunda minimum 10.000 TL - 20.000 TL aralığındaki siparişlerinizde %5 indirim uygulayabileceğimizi belirtmek isterim.

Ürünleri sadece mağazalarımız bulunan şehirlerdeki adreslere gönderim yapabileceğiz. İstanbul ve Ankara için en fazla 3 farklı mağaza seçimi yapılabilir ise daha hızlı dağıtım yapabiliriz.

Mağaza sevkiyatlarımız kısıtlı yapılmaktadır.

Bildiğiniz üzere ürün mevcut durumda 4’lü olarak satılmaktadır.Bundan sonraki taleplerinizde ürünleri kutularından ayıramayacağımızı belirtmek isterim. 4’lü 4’lü olarak toplu alımlarınızda destek olabileceğiz.

Tüm kulüp üyelerinize biz de sevgilerimizi iletiyoruz. Umarım sağlıklı bir sevkiyat ve müşteri memnuniyeti sağlarız.

Anlayışınız için teşekkür eder, değerli geri bildirimlerinizi bekleriz.

Gelen mail yukarıda yer aldığı gibidir.

Ekli dosyalar

• BE9C4744-2309-4D25-81B4-98E569801DBC.jpeg
    BE9C4744-2309-4D25-81B4-98E569801DBC.jpeg
    62.2 KB · Görüntüleme: 194
Liste yapıyoruz bardakları bulunduğunuz şehirde bulunan paşabahçe mağazalarından alabileceksiniz sanırım;

Talep listesi
1.bayram100 1 adet kutu 4 bardak
2. espry 1 adet kutu 4 bardak

Bildiğiniz üzere ürün mevcut durumda 4’lü olarak satılmaktadır.Bundan sonraki taleplerinizde ürünleri kutularından ayıramayacağımızı belirtmek isterim. 4’lü 4’lü olarak toplu alımlarınızda destek olabileceğiz.
🙁🙁peki Antalya paşabahçe mağazasına 1 kutu (4 adet) ekstra gelirse almak isterim diye düzeltiyorum o zaman, teşekkürler😁✌️

Merhaba arkadaşlar. Ben de almak isterim bu bardaklardan.

3. fatihdinc 2adet kutu (8 bardak)

Bu arada, ödemeyle alakalı bir bilgi göremedim ama, tek kişide havale usulü mü olacak, yoksa mağazada ödeme yapabilecek miyiz, bu konuda bir bilginiz var mıdır?

Emeği geçenlere teşekkür ederim :)

Soruların hepsini sonradan direkt ilgili kişiye iletecem.
Ondan alacağım cevabı burada paylaşırım.
kaldı sadece 36 adet kutu
Mailde görüldüğü üzere adet usulü değil kutu bazında satışı yapılıyor.
Her bir kutuda 4 adet bardak var arkadaşlar..
Fiyatı her bir kutunun 175.50 TL

isimler liste dahilinde ilerlesin lütfen...
Liste dolunca kapanacak konu...
Listede hatta hangi mağazadan alabileceiğiniz belirtin lütfen
Direkt listeyi ilgili kişiye atıyım.

4.ozgurbali 1adet kutu4 bardak - Istanbul maltepePark AVM

merhaba
Teslimat ve odeme detaylari paylasilacak degilmi?
tesekkurler
Ozgur

Ben listeyi topluyorum, burdan devam ettirebilirsiniz

4. coffeebeansantalya 1 adet kutu 4 bardak - antalya
5. Earendil 1 adet kutu 4 bardak- ankara armada
6. ozgurbali 1adet kutu4 bardak - Istanbul

Merhabalar,
Bardaklardan almak istiyorum ancak bilgi verilmemiş kaç ml? gibi teşkkürlerler

Bursadan alacak arkadaş varsa 2şer 2şer bölüşebiliriz.

Merhabalar, geçtiğimiz ilk siparişi kaçırmış biri olarak bu sefer sipariş vermek istiyorum. Fakat Aydın’da ikamet etmekteyim, mümkünse ürünler teslim alındıktan sonra sipariş vermiş olduğum 1 kutuyu şahsıma kargolayabilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim. Başka çözüm yolu öneriniz varsa öğrenmek isterim.

1.bayram100 1 adet kutu 4 bardak ( İstanbul - Anadolu Yakası Paşabahçe Mağazası)
4.Fatih Dİnç 1 kutu Ankara - Armada Mağazası
5. Rorschash 1 Kutu (4 bardak) - Aydın

Hocam bardakların sadece resmi var. Onun haricinde bir bilgi bende de yok diğer konu başlığında olabilir " ödemeler toplandı paşabahçe" şeklinde okumanız gerekli

Ben istanbul avrupa yakası 1 kutu (4 adet) rica ediyorum

1.bayram100 1 adet kutu 4 bardak ( İstanbul Anadolu Yakası )
4. coffeebeansantalya 1 adet kutu 4 bardak - antalya
5. Earendil 1 adet kutu 4 bardak- ankara armada
6. ozgurbali 1adet kutu4 bardak - Istanbul
7.Mergenoğlu 1 adet kutu 4 bardak ( İstanbul Avrupa Yakası)
8. Fatih Dinç 1 adet Kutu 4 bardak ( Ankara Armada Mağazası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri