ert--exxen
Üye
Ankara'nın gözde kavurucularindandir; sahibi Uğur Bey; cana yakın, dünya tatlısı bir insandır. Bestekardan geçerken uğramazsanız, sonrasında üzülürsunuz.
Son düzenleme:
aynen çok güzel çikolatalari var; ayrıca çikolata workshop' uda oluyor, ilgilenirsenizÇikolatalarıda vardır. Açılışına davet edilmiştim dekoru güzel ve farklıdır
özelden yazarsanız sevinirimGittim aslında ben Ankarada 2013 den beri ünsüz bir yemek blogger olarak keyfimce geziyorum ama sosyal mecra ve hileleri büyüdükçe dürüst ve yansız içerik üretenler sistemde alt sıralarda kaldık. Ama Ankarada çok çok iyi çikolatıclar var ilgileniyorsanız haber edeyim
Soralım mı yarın?yakın zamanda uğrayıp çekirdek almak istiyorum , var mıdır önerisi olan?
hangi demleme metodunun kullanıyorsun?yakın zamanda uğrayıp çekirdek almak istiyorum , var mıdır önerisi olan?
Soralım mı yarın?
V60hangi demleme metodunun kullanıyorsun?
Asidik kompleks için Guatemala Asprodegua; gövdeli, tatlı meyvemsi için Ethiopia Kochere
Piyasayı biraz inceledim en mantıklısı ekim alımına katılmak gibi geldi ve katıldım . Teşekkürler yine deAsidik kompleks için Guatemala Asprodegua; gövdeli, tatlı meyvemsi için Ethiopia Kochere
Bu ay kendilerinin Özel Seri Burundi kahvelerinden aldım. Diğer çekirdeklerini bilmiyorum ama bu çekirdek özelinde: Aynı yazdığın gibi çok sertler ve çekirdeklerden pek bir koku gelmiyor, su da tutmuyorlar. Çok yavaş döküş hızları ile ve bazen yüksek ppm değerli sular ile denememe rağmen en fazla vasat bir sonuç elde edebildim. Tabii hata benden de kaynaklanıyor olabilir.Selamlar,
Konu kavurucunun konusunu bulmakta zorlandım,uzun süredir kimse yorumda bulunmamış.Konu kavurucudan 17/05/2021 tarihinde 2 single origin çekirdek sipariş etttim.Konu çekirdekler o kadar sertti ki değirmenimin burr'üne zarar gelmesinden korktum ve mokapotta çıktılar yani demlenen kahve çok vasattı.6 aydır da sipariş vermiyorum.Yakın zamanda deneyimleyen oldu mu?ilgi çekici çekirdekleri yok değil.
Bu ay kendilerinin Özel Seri Burundi kahvelerinden aldım. Diğer çekirdeklerini bilmiyorum ama bu çekirdek özelinde: Aynı yazdığın gibi çok sertler ve çekirdeklerden pek bir koku gelmiyor, su da tutmuyorlar. Çok yavaş döküş hızları ile ve bazen yüksek ppm değerli sular ile denememe rağmen en fazla vasat bir sonuç elde edebildim. Tabii hata benden de kaynaklanıyor olabilir.