• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Palm Coffee Co.

  • Konuyu başlatan Silinen üye 244
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 244

Guest
Palm Coffee Co. ile sosyal medyada tanışmıştım. Özellikle Bahar ve Yaz aylarındaki bahçeli görselleriyle ilgimi çekmişti ve gidilecek kafeler listeme eklemiştim.

Son Eskişehir seyahatimde “Coffeelog”un 8. bölümü için gittim. Gittiğim günlerde hava muhalefetinden de ötürü sanırım, bahçeleri kullanıma açık değildi ya da fotoğraflarda görünen bahçe kafe alanı da olmayabilir, emin olamadım. Bu konuyu açınca girip baktım da sosyal medyaları da epey pasif kalmış.

Palm, kahvelerini, İstanbul’un nitelikli kahvecilerinden Kava Coffee’den alıyor.

Yiyecekleri pek yeterli değildi gittiğimde. Kahve yanına eşlik edecek yiyeceklerini biraz daha arttırabilirler.

Ziyaretimde iki kahve denedim. Kafeyi gezdiğim ve kahvelerini yorumladığım videoyu izlemek için şuradan ulaşabilirsiniz:

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri
Üst