• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Paketin sonundaki kahveleri nasıl değerlendiriyorsunuz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coffee

Üye
İsim
coffee
Çayla simiti birlikte bitirme, peynirle simiti birlikte bitirme yada yemekle içeceği birlikte bitirmek çocukluğumdan beri beni hep daha iyi hissettirmiştir. Ama bu kahvede pek mümkün değil illaki kalıyor 3 5 gram. şimdi bunu da eleştiren çıkar illaki 3 5 gram kahvenin hesabını yapıyor diye ama olay hesap değil mutluluk. Karıştırıp kendi blendinizi mi yapıyorsunuz yoksa çöpe mi atıyorsunuz yada son bardağı elinizdeki gramaja göre mi yapıyorsunuz yada başka nasıl değerlendirilebilirse artık.

Son düzenleme:
Son demlemeyi yaparken tartıyorum dipte ne kadar kaldığını, eğer 2-3 gram kalacaksa son demlemeye ekliyorum (örn 30 değil de 33 gr kahve kullanıyorum)
7gr civarı kalıyorsa genelde Türk kahvesi yapıyorum.

Ne kadar hesap yapsam yine de kalıyor dibinde.
Blend yapıyorum ben. Bazen inanılmaz keyifli tadlar çıkıyor. Bazen de çok kötü oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri