ert--exxen
Üye
Nitelikli kahve ile ilgili Youtube kanalında videolar yayınlayan Kahvesakal rumuzlu Ersin arkadaşımızın güzide nitelikli kahve kavurma atölyesidir.
süper haber..Yakında, çok da cep yakmayacak fiyatlarla online eğitim modülleri yayınlamaya başlayacağını duyurmuştur; gelişmeleri beklemekteyiz..
Merhaba overdose nansebo için kavrumdan sonra kaç gün beklemek iyidir sizce, bir de iyi bir reçeteniz var mıdır bu kahveyeBugün Gardelli Nensebo geldi geçtiğimiz hafta da overdose'dan almıştım, her iki kahveninde verdiği tadlar oldukça benzerdi.
Merhaba overdose nansebo için kavrumdan sonra kaç gün beklemek iyidir sizce, bir de iyi bir reçeteniz var mıdır bu kahveye
8 gün yeterlidir demişti Ersin bey nensebo için.Merhaba overdose nansebo için kavrumdan sonra kaç gün beklemek iyidir sizce, bir de iyi bir reçeteniz var mıdır bu kahveye
Udemy üzerinden "Giriş ve İleri Seviye Batista Eğitimi" başlığı altında eğitim modülü yayınlamış Ersin Bey. Derslerin güncelleneceğini de söylüyor. Şahsen ben faydalanmayı düşünüyorum.
Devamının geleceğini söylediği bir story hatırlıyorum. Zaman bulunca onu da halleder bence.Sadece espresso ile sınırlı olmasa, diğer kahve demleme eğitimleri de olsa keşke.
Overdose genelde 4 gün filtre için, 1 hafta da espresso için yeterli diyor. Site üzerinde whatsapp iletişim numarası da var aslında. Genelde dönüş yapıyor. Bir de oradan ulaşmayı deneyin isterseniz.Yakın zamanda kendilerinden ben de satın alma yaptım. Olumlu yorumlar alan etiyopya burtukaana ile kolombiya el calapo. Kahveleri henüz deneyemedim çünkü kavrum tarihleri 24 Ağustos, lakin el calapo paket valfinden dışarıya sızan vanilya ve karamel kokuları muazzam.. Bu konuda acemiyim, instagram üzerinden ersin beye (overdose instagram hesabı) kahvelerin degassing süreleri ile ilgili bir kaç soru sordum, kahveleri hangi tarihten itibaren tüketmem doğru olur gibilerinden sorular yönelttim ama dönüş yapmadılar maalesef. Görememişlerdir diye bir instagram postlarının altına bu kez yorum olarak tekrar sorularımı yönelttim lakin cevap veren olmadı ve instagram hesaplarını aktif olarak kullanmaktalar. Oysaki satın alma öncesi internet sitelerinde sorun vardı, bunu yine instagram üzerinden sorduğumda 1 dk içinde yanıt vermişlerdi. Satın alma öncesi sorulara dönüş yapılıyo olması, satış sonrasında ise görmezden geliniyor olması beni üzdü açıkcası. Yukarıdaki yorumlarda ersin beyden tarif dahi alan arkadaşların olduğunu gördüm, bir tek bana mı dönüş yapmıyorlar diye de düşündümeden edemedim, belki de kahve sipariş miktarımı az buldukları içindir diye düşünmeye başladım (2 x 250 gr= 500 gr).. Overdose Etiyopya Burtukaana (naturel) ile Kolombiya El Calapo (yıkanmış) kahvelerin degassin süreleri ve kavrum tarihinden kaç gün içerisinde tüketmem gerekir, bu konularda bilgisi olan arkadaşlarım beni yönlendirebilirse çok sevinirim, sevgiler.
Deneyeceğim, çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Overdose genelde 4 gün filtre için, 1 hafta da espresso için yeterli diyor. Site üzerinde whatsapp iletişim numarası da var aslında. Genelde dönüş yapıyor. Bir de oradan ulaşmayı deneyin isterseniz.
Ben Ersin Bey’le birçok defa iletişime geçtiğimi gece geç saatlerde whatsapptan mesajlaştığımızı hatta bi ara makara bile yaptığımızı biliyorum. Adama ne sorsam cevapladı valla size öyle denk gelmiş benceYakın zamanda kendilerinden ben de satın alma yaptım. Olumlu yorumlar alan etiyopya burtukaana ile kolombiya el calapo. Kahveleri henüz deneyemedim çünkü kavrum tarihleri 24 Ağustos, lakin el calapo paket valfinden dışarıya sızan vanilya ve karamel kokuları muazzam.. Bu konuda acemiyim, instagram üzerinden ersin beye (overdose instagram hesabı) kahvelerin degassing süreleri ile ilgili bir kaç soru sordum, kahveleri hangi tarihten itibaren tüketmem doğru olur gibilerinden sorular yönelttim ama dönüş yapmadılar maalesef. Görememişlerdir diye bir instagram postlarının altına bu kez yorum olarak tekrar sorularımı yönelttim lakin cevap veren olmadı ve instagram hesaplarını aktif olarak kullanmaktalar. Oysaki satın alma öncesi internet sitelerinde sorun vardı, bunu yine instagram üzerinden sorduğumda 1 dk içinde yanıt vermişlerdi. Satın alma öncesi sorulara dönüş yapılıyo olması, satış sonrasında ise görmezden geliniyor olması beni üzdü açıkcası. Yukarıdaki yorumlarda ersin beyden tarif dahi alan arkadaşların olduğunu gördüm, bir tek bana mı dönüş yapmıyorlar diye de düşünmeden edemedim, belki de kahve sipariş miktarımı az buldular.. (2 x 250 gr= 500 gr).. Overdose Etiyopya Burtukaana (naturel) ile Kolombiya El Calapo (yıkanmış) kahvelerin degassin süreleri ve kavrum tarihinden kaç gün sonra tüketmeye başlayabilirim, bu konularda bilgisi olan arkadaşlarım beni yönlendirebilirse çok sevinirim, sevgiler.