• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Otomatik Kahve Makinesi İçin Kahve Önerisi

ynezerberk

Yeni Üye
İsim
Berk
Daha fazla  
İsim
Berk
Arkadaşlar merhaba uzun süredir kapsül kahve ve v60 ile kahve ihtiyacımı gideriyordum ve bir süredir de espresso makinesi almak istiyordum. Yoğun bir çalışma düzenim olduğundan ve özellikle sabahları genelde acele içinde olduğumdan espresso makinesi ve espressoya uygun bir öğütücü almak yerine otomatik kahve makinesi aldım. Aldığım makine Gaggia Cadorna. Bu makinelerin her çekirdekte iyi sonuçlar vermediğini biliyordum ve filtre için kullandığım çekirdekleri deneyince doğrulamış oldum. Bildiğim kadarıyla otomatik makinelerde en iyi sonucu kolay ekstrakt edilebilen ve koyu kavrulmuş çekirdeklerle alabiliyoruz. Espresso ve genel olarak kahve konusunda çok tecrübeli değilim bu yüzden önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba uzun süredir kapsül kahve ve v60 ile kahve ihtiyacımı gideriyordum ve bir süredir de espresso makinesi almak istiyordum. Yoğun bir çalışma düzenim olduğundan ve özellikle sabahları genelde acele içinde olduğumdan espresso makinesi ve espressoya uygun bir öğütücü almak yerine otomatik kahve makinesi aldım. Aldığım makine Gaggia Cadorna. Bu makinelerin her çekirdekte iyi sonuçlar vermediğini biliyordum ve filtre için kullandığım çekirdekleri deneyince doğrulamış oldum. Bildiğim kadarıyla otomatik makinelerde en iyi sonucu kolay ekstrakt edilebilen ve koyu kavrulmuş çekirdeklerle alabiliyoruz. Espresso ve genel olarak kahve konusunda çok tecrübeli değilim bu yüzden önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.
kimbo çekirdeği gaggia'da otomatik makinede iyi sonuç verir, ben gaggia classic'te de kimbo kullanıyorum, klasik italyan espressosu için kimbo doğru seçim.

kimbo çekirdeği gaggia'da otomatik makinede iyi sonuç verir, ben gaggia classic'te de kimbo kullanıyorum, klasik italyan espressosu için kimbo doğru seçim.
Cevabınız için teşekkür ederim. İthal çekirdekler aklıma gelmişti ancak tazeliğinden şüphe duyuyordum, öneriniz üzerine kimbo çekirdeklerini de listeme ekledim. Yerli roasterlardan öneriniz de var mıdır? Birden fazla çekirdek denemek istiyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. İthal çekirdekler aklıma gelmişti ancak tazeliğinden şüphe duyuyordum, öneriniz üzerine kimbo çekirdeklerini de listeme ekledim. Yerli roasterlardan öneriniz de var mıdır? Birden fazla çekirdek denemek istiyorum.
Listende başka hangi çekirdekler var acaba bende de Philips 5400 serisi otomatik kahve makinası var çekirdek önerilerine ihtiyacım var teşekkürler.

Listende başka hangi çekirdekler var acaba bende de Philips 5400 serisi otomatik kahve makinası var çekirdek önerilerine ihtiyacım var teşekkürler.
Şuan için kesin almayı düşündüğüm kimbo aroma gold var sadece. Sezy'nin Costa Rica Tarrazu ve espresso blendlerini denemeyi de düşünüyorum. Clean Cup Bishan Wate ve Boxx Blend xx de bir arkadaşımdan aldığım öneriler arasında. Tabi daha tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım.

kimbo'dan geçen aldığım espresso napoli 3 aylık üretim tarihliydi ama koyu kavrum çekirdekler genelde uzun ömürlüdür açık kavrum çekirdeklere göre, yerli çekirdeklerden boxx no:1 blendi ve spada motion öneririm.

Tam otomatik makinalarda genelde çoğu marka makinayı deneyimlemiş biri olarak hafif koyu kavrum kahveler daha iyi sonuç veriyor örneğin lavazza Expert gusto kahvesi
Yerli espresso blend tarzı kahveler çok hafif birbirine benzeyen kahve çıktıları verir

selamlar, ne yaptınız neleri denediniz önerileriniz nedir burada paylaşabilir misiniz?

bende 5400 serisi için çekirdek tavsiyesi arıyorum

şu ana kadar en başarılı sonucu tchibo barista espresso çekirdekte aldım

İlly denemiştim ben güzel sonuçlar versin istiyorsanız defectleri mutlaka ayıklayın istenmeyen tatları ,en azından çekirdek bazinda , minimuma indirmiş olursunuz.

Geri