• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Otomatik Espresso Makinesi Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tughank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tughank

Yeni Üye
İsim
Tughan Kumru
Daha fazla  
İsim
Tughan Kumru
Merhabalar,

Evimizde Ailemin rahat kullanabileceği bir Otomatik Espresso Makinesi arıyoruz ortalama 15-20bin ₺ arası bütçemiz var tavsiyeleriniz ne olur acaba?

Teşekkürler.

En iyisi almamak.
Moka Pot ile demlemek fiyat performans açısından en iyisi. Ben ev için otomatik espresso makinesinin kabul edilebilir bir lezzet çıkardığına tanık olmadım. Boşa harcanacak olan 15-20bin olacak.
Yapmayın efenim 😅
Ya da nescafe 2si bir arada önerebilirim. Aynı lezzet 😬😅

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendi evimizde Lelit PL042TEMD PID kullanıyoruz ama ailem manuel makine kullanmak istemiyor onlara biraz zahmetli geliyor :) ,onlara da basit olsun diye otomatik bir makine bakıyorum ama yine de teşekkürler

Kendi evimizde Lelit PL042TEMD PID kullanıyoruz ama ailem manuel makine kullanmak istemiyor onlara biraz zahmetli geliyor :) ,onlara da basit olsun diye otomatik bir makine bakıyorum ama yine de teşekkürler
Amazon da Melitta'nın fiyatları şu an indirimli gibi. Belirttiğiniz fiyat aralığında modelleri var. Çelik konik öğütücü bulunması sebebiyle tercih edilebilir. Gaggia modelleri de düşünülebilir. Bütçe olarak daha yukarı çıkabilirseniz en iyi tercih jura olur.

Siemens eq6 plus s500 aldım. Ailecek memnunuz

Geri