• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Otelde kahvaltı servisinde kullanmak üzere kahve makinası önerisi

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır araştırıyorum fakat ya ev tipi basit cihazlar ya da endüstriyel cihazlarla karşılaşıyorum. Otel kahvaltısında kullanmak için çok amaçlı otomatik kahve makinası arayışındayım. Yani tek seferde 30-40 kişiye hizmet verecek ve self servis olacak. Başında bir barista olmayacak. dolayısıyla bir su kaynağına bağlanmalı. Aradığım özellikler
- Harici bir kaynaktan -örneğin damacana- su çekmeli. Veya ciddi büyük bir su tankı olmalı.
- Kendi çekirdek öğütücüsü olmalı
- Espresso, cappucino, americano gibi ürünleri hazırlayabilmeli
- Kısa sürede fincan çıkarabilmeli ki yığılma yaşanmasın
- En önemlisi bütçe dostu olmalı :)
Önerebileceğiniz makinalar varsa çok makbule geçer
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hocam sizin bahsettiğiniz cihazlar 40-45k bandında size tavsiyem S40 ile bonavat olması lazım filtre kahve Makinesi o bunu sağlar ama fiyatları yüksek size tavsiyem kahve firmaları ile görüşün konsinye olarak koysunlar ortalama tüketim hesabı yapıp danışın firmalara

Hocam sizin bahsettiğiniz cihazlar 40-45k bandında size tavsiyem S40 ile bonavat olması lazım filtre kahve Makinesi o bunu sağlar ama fiyatları yüksek size tavsiyem kahve firmaları ile görüşün konsinye olarak koysunlar ortalama tüketim hesabı yapıp danışın firmalara
Konsinye makinada aylık çekirdek, süt tozu vs. kotası hesaplanınca tüketilemeyecek miktarlar çıkıyor malesef

Konsinye makinada aylık çekirdek, süt tozu vs. kotası hesaplanınca tüketilemeyecek miktarlar çıkıyor malesef
Cafe Salvador var hocaç iletişime geçin size direk otomat cihazı versinler onda tüketim düşük oluyor zaten sorun olmaz

Geri