• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

'Osma' espresso makinesi görünümlü cold brew makinesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Secron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Secron

Barista
Konum
İzmir
İsim
Cengizhan
Daha fazla  
İsim
Cengizhan
Espresso Makinesi
Lelit Bianca, Picopresso
Değirmen
1zpresso K Pro, Eureka Atom Specialty 75, Timemore Sculptor 078
Ekipmanlar
Hario v60, kalita 155, timemore crystal eye, chemex, aeropress, minipresso, prismo, clever, origami,oceanrich, mokapot, syphon, cold dripper, lilydrip, melodrip, balance cone, phin
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Espresso makinesi formunda bir hızlı cold brew makinesi. İlgi çekici bir alet.

 

Ekli dosyalar

  • fullbrew_900x.jpg
    fullbrew_900x.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 46
Espresso makinesi formunda bir hızlı cold brew makinesi. İlgi çekici bir alet.

Neden insan espresso makinesi alabilecekken sadece soğuk su basan basınçlı su sebili alsın? İce americano bundan daha iyi olur... :D :D :D
 
Neden insan espresso makinesi alabilecekken sadece soğuk su basan basınçlı su sebili alsın? İce americano bundan daha iyi olur... :D :D :D
Bi de 700 dolar ya, biraz fazla değil mi bu alete 😄 sağlam bi makine alınır o paraya 😄
 
merhaba arkadaşlar, ben Joey Roth, Osma'nın mucidi. Lütfen Google Translate kullandığımı unutmayın, bu yüzden Türkçem tuhaf görünebilir.

Geliştirdiğimiz soğuk ekstraksiyon teknolojisini tartışmaktan heyecan duyuyorum. Temel olarak, sistemimiz bir e61 grup kafası, ayarlanmış bir 160 psi diyafram pompası ve bir kap / kaptan oluşur.

İç hacimleri, pompa ile nokta kaynak olarak bir iletim hattı olarak modelliyoruz. Demleme döngüsü sırasında portafiltrede sabit bir dalga oluşması için her bir iç bölümün uzunluğunu ve kesit alanını pompanın çalışma frekansına göre ayarlıyoruz.

Bu, kahveden CO2 salınımını kolaylaştırarak bir mikro kabarcık bulutu yaratır. Bu kabarcıklardan bazıları çöker, portafiltrede daha fazla enerji açığa çıkarır ve diğerleri stabil kalır, salınan tat ve aroma bileşiklerini verimli bir şekilde aktarır ve benzersiz dokuya katkıda bulunur.

Prosesimizin bir diğer önemli kısmı da kahvede sıvının birçok kez yeniden dolaştırılmasıdır, bu da ekstraksiyon penceresini genişletir ve portafiltrede 10 bar'a kadar basınç oluşturmaya yardımcı olur.

Tasarımımızla ilgili diğer soruları tartışmaktan mutluluk duyarım. Google Translate Türkçe dil becerilerim için tekrar özür dilerim.


Joey
 
lelit grace ile denedim sonuç fena değil portafiltreyi hazırlayıp cihazı açar açmaz shot aldım tatlı güzel bir shot çıktı tabi normal espressoda olan dark çaklıt tadı pek olmuyor, ürünü denemek lazım
 
merhaba arkadaşlar, ben Joey Roth, Osma'nın mucidi. Lütfen Google Translate kullandığımı unutmayın, bu yüzden Türkçem tuhaf görünebilir.
Geliştirdiğimiz soğuk ekstraksiyon teknolojisini tartışmaktan heyecan duyuyorum. Temel olarak, sistemimiz bir e61 grup kafası, ayarlanmış bir 160 psi diyafram pompası ve bir kap / kaptan oluşur.

İç hacimleri, pompa ile nokta kaynak olarak bir iletim hattı olarak modelliyoruz. Demleme döngüsü sırasında portafiltrede sabit bir dalga oluşması için her bir iç bölümün uzunluğunu ve kesit alanını pompanın çalışma frekansına göre ayarlıyoruz.

Bu, kahveden CO2 salınımını kolaylaştırarak bir mikro kabarcık bulutu yaratır. Bu kabarcıklardan bazıları çöker, portafiltrede daha fazla enerji açığa çıkarır ve diğerleri stabil kalır, salınan tat ve aroma bileşiklerini verimli bir şekilde aktarır ve benzersiz dokuya katkıda bulunur.

Prosesimizin bir diğer önemli kısmı da kahvede sıvının birçok kez yeniden dolaştırılmasıdır, bu da ekstraksiyon penceresini genişletir ve portafiltrede 10 bar'a kadar basınç oluşturmaya yardımcı olur.

Tasarımımızla ilgili diğer soruları tartışmaktan mutluluk duyarım. Google Translate Türkçe dil becerilerim için tekrar özür dilerim.


Joey
Dear Joey

Welcome our coffee club (Kahve Kulübü). We have English language section. You can open a thread and give information to our members.

Suat

English Section:

 
merhaba arkadaşlar, ben Joey Roth, Osma'nın mucidi. Lütfen Google Translate kullandığımı unutmayın, bu yüzden Türkçem tuhaf görünebilir.

Geliştirdiğimiz soğuk ekstraksiyon teknolojisini tartışmaktan heyecan duyuyorum. Temel olarak, sistemimiz bir e61 grup kafası, ayarlanmış bir 160 psi diyafram pompası ve bir kap / kaptan oluşur.

İç hacimleri, pompa ile nokta kaynak olarak bir iletim hattı olarak modelliyoruz. Demleme döngüsü sırasında portafiltrede sabit bir dalga oluşması için her bir iç bölümün uzunluğunu ve kesit alanını pompanın çalışma frekansına göre ayarlıyoruz.

Bu, kahveden CO2 salınımını kolaylaştırarak bir mikro kabarcık bulutu yaratır. Bu kabarcıklardan bazıları çöker, portafiltrede daha fazla enerji açığa çıkarır ve diğerleri stabil kalır, salınan tat ve aroma bileşiklerini verimli bir şekilde aktarır ve benzersiz dokuya katkıda bulunur.

Prosesimizin bir diğer önemli kısmı da kahvede sıvının birçok kez yeniden dolaştırılmasıdır, bu da ekstraksiyon penceresini genişletir ve portafiltrede 10 bar'a kadar basınç oluşturmaya yardımcı olur.

Tasarımımızla ilgili diğer soruları tartışmaktan mutluluk duyarım. Google Translate Türkçe dil becerilerim için tekrar özür dilerim.


Joey
Hello Joey,

Welcome! Thank you for the details. It is great to see you here.

You may also write in English and we can translate.

Levent
 
Thanks for the warm welcome guys! I will write in English then if it's ok for everyone.

Let me know your questions about our cold extraction technology. I love technical conversation related to coffee.

Joey
 
Geri
Üst