• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ortalama Filtre Kahve makinesi

İsim
Selim
Daha fazla  
İsim
Selim
İyi bir çekirdek Ortalama filtre kahve makinesinde tadını gösterir mi ? Yoksa direk ticari yada blendler almam daha mı mantıklı

İyi bir çekirdek Ortalama filtre kahve makinesinde tadını gösterir mi ? Yoksa direk ticari yada blendler almam daha mı mantıklı
Tadını göstermek ibaresini doğru anliyorsam şayet kesinlikle tadını gösterir. Yani bu farklı bir şeymiş, acayip bir şeymiş dedirtir. Soruyu "verim alabilir miyim?" diye değiştirirsem cevabım evet olmaz.
Şahsen ben, makinem vasat diye kötü çekirdekler almazdım ama üst düzey ( örneğin 250 gramı 300 TL üzeri) çekirdekleri vurmazdim makineye. Biraz da tercih meselesi tabii ki.

uzun zaman boyunca elektrolux'un standart makinelerinden birini kullandım. Bu makine ile aldığım yüksek fiyatlı çekirdekleri kullanmıyor, onları sadece v60 için kullanıyordum. çünkü bir kaç kere deneme yapmıştım ve her seferinde hüsranla karşılaştım.

yaklaşık 2 ay önce sage precision brewer aldım, makine asla üzmediğinden rahatlıkla her türlü çekirdeği kullanabiliyorum.

Kahve (500 ml'ye kadar) demlemeye 5dk ayırabiliyorsanız ucuz filtre kahve makinesi yerine Clever dripper öneririm. Ucuz makinelerden daha ucuz ve daha iyi demleme yapıyor, çekirdeğin karakteri v60 kadar olmasa da belli oluyor.

Geri