• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Orkun Üstel - Eskişehir Demleme Atölyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ukhassoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ukhassoy

Barista
İsim
Kerem
Merhabalar,
@orkunustel Bey’in 14 Ağustos Pazar 12:00’de Eskişehir’e geleceğini gördüm. Opia Coffee Co. isimli güzel bir kafede Kahve Demleme Atölyesi varmış. Atölye içeriğini hem Orkun Bey hem de Opia’nın kendi sayfası Instagram üzerinde paylaşmışlar. O tarihte Eskişehir’de bulunma durumum kesin olmadığı için fiyat veya kontenjan gibi detayları sormadım. İlgililere duyurulur 😬

Merhabalar,
@orkunustel Bey’in 14 Ağustos Pazar 12:00’de Eskişehir’e geleceğini gördüm. Opia Coffee Co. isimli güzel bir kafede Kahve Demleme Atölyesi varmış. Atölye içeriğini hem Orkun Bey hem de Opia’nın kendi sayfası Instagram üzerinde paylaşmışlar. O tarihte Eskişehir’de bulunma durumum kesin olmadığı için fiyat veya kontenjan gibi detayları sormadım. İlgililere duyurulur 😬

Selamlar, paylaşım için çokça teşekkürler! Kontenjan sınırı koymamıştık en son. Kayıt için ve ödeme için Opia ile özelden iletişime geçmesi gerekiyor katılım sağlayacak arkadaşlarımızın. Atölye fiyatı bizim İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz atölyelerin fiyatı ile aynıdır. 400 Lira katılım ücreti vardır.

Katılacaklarla Eskişehir'de görüşmek üzere! :)

Forumdan katılacak arkadaşlarımız var mı acaba ?

Geri