• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Orijinal Aeropress vs. Yan Sanayi Aeropress

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan imcevik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imcevik

Yeni Üye
İsim
İbrahim
Daha fazla  
İsim
İbrahim
Aeropress uzun bir süredir denemek istediğim bir üründü, geçtiğimiz aylardan aklımda kalan bir fiyat vardı ancak son döviz artışından sonra aldı başını gitti. Sonra başta Epinox olmak üzere farklı markaların da Aeropress ürünlerini görünce acaba başlangıç için bu ürünleri mi denemeliyim yoksa almışken orijinal mi almak lazım düşüncesi oluştu. İki tarafın avantaj dezavantajları nelerdir, yan sanayi ürünler sağlık açısından zararlı olabilir mi? Bu konuda deneyimli olanların fikirlerini merak ediyorum.

Ben 2000 bardak falan içmişimdir. Daha taş gibi duruyor alet. 10.000 bardak öncesinde sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Uzun ömürlü, dayanıklı, ucuz filtreli bir ürün.
Yan sanayisini alıp riske girmeye bence değmez. Filtresi falan aşırı ucuz.

Ben 2000 bardak falan içmişimdir. Daha taş gibi duruyor alet. 10.000 bardak öncesinde sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Uzun ömürlü, dayanıklı, ucuz filtreli bir ürün.
Yan sanayisini alıp riske girmeye bence değmez. Filtresi falan aşırı ucuz.
Ürünü 700e alsak, 10 bin bardak götürse, birim masrafı 7 kuruşa gelir, daha ne olsun 😂

çakmasını bile yıllarca kullandım, contası zamanla eskiyor onu değiştireceksiniz sadece.

Geri