• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Origin Coffee - UK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
İngilterede bir firma. Ben kendileri ile hediye gelen bir paket ile tanıştım. Kontrol ettiğimde Türkiye'ye de gönderimleri mevcut ama uluslararası alışverişim olmadı.

Bana gelen 3 lü bir panama seti. Sitelerinden gördüğüm kadarı ile panama seti uzun süredir kahveleri yenileyerek devam ediyormuş. Kahveler ekstra bir kutulama ile geldi. Kutu içinde kutular ve onların içinde tekrar kutular. Matruşka açıyormuş gibi hissettim. Bu aşırı kutulama olayını sizlerlede paylamak isterim.

IMG_1660-720p.jpgIMG_1661-720p.jpgIMG_1662-720p.jpgIMG_1663-720p.jpgIMG_1664-720p.jpgIMG_1665-720p.jpg

bir tane kutu üreticisi var. adını hatırlamıyorum da adamların işi bu. ürün için kutu tasarlıyorlar ve piyasadaki neredeyse tüm bilindik teknolojik aletlerin kutularını bu şirket yapıyor (apple, playstation, xbox gibi) firmaları yanlış hatırlıyor olabilirim bu arada. her neyse bu da bir sektörmüş ve ben onların tasarladığı kutulara benzettim açıkçası. kutulama konusunda profesyonel? destek almış olabilirler.

vay be, yok ki şöyle hediyelerle gelen birileri :))

Geri