• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Origami dripper

Origami Dripper 30-40€ bu fiyata mantıklı mı?

• Evet gerçekten gözle görülür fark var

• Hayır

• Çok bir fark yok Değişik bir deneme istiyorsan evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harrisonjakup

Yeni Üye
İsim
emre özkaya
Daha fazla  
İsim
emre özkaya
Espresso Makinesi
casadio-mypresso KAHVE MAKİNESİ 2 GRUP
Değirmen
Fiorenzato F64 On Demand Kahve Değirmeni
Ekipmanlar
theferruat el değirmeni, thefferuat akıllı kahve tartısı,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
izmir
Demleme Tarifiniz

Kavurucu: 
Çekirdek: 
Demleme Yöntemi: 
Öğütüm
Kahve Miktarı
Su Miktarı:
Toplam Süre
Oran: 
Çekirdeğin Sayfası:

Merhaba arkadaşlar hep merak ettiğim bir ürün var origami dripper hiç denemedim, sizin düşünceleriniz nelerdir bu ürün hakkında?

Ekli dosyalar

• B8C8DB72-69E5-4A99-9B4D-3382643B44A9.jpeg
    B8C8DB72-69E5-4A99-9B4D-3382643B44A9.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 5

Fikir verebilir.

Şu kadar söyleyim aldığıma en memnun olduğum ekipmanlardan ilk 3 de. Estetik açıdan harika, hem kalita hem v60 filtreleri kullanılabilme anlamında çok mantıklı ve en önemlisi diğer dripperlara göre hızlı ve tutarlı. Fiyatına da kesinlikle değer.

Şu kadar söyleyim aldığıma en memnun olduğum ekipmanlardan ilk 3 de. Estetik açıdan harika, hem kalita hem v60 filtreleri kullanılabilme anlamında çok mantıklı ve en önemlisi diğer dripperlara göre hızlı ve tutarlı. Fiyatına da kesinlikle değer.
Teşekkür ederim 🙏

Fikir verebilir.
Hemen bakıyorum teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri