izmirkahvesi
Barista
- İsim
- arda
Arkadaşlar iyi günler orea dripper demleme apartini bulamıyorum bilgisi olan nasıl ulaşabilirim bunu bilen varsa yada deneyimlemiş çok sevinirim bilgilendirirse teşekkürler 

Ya ikinci el alıcaksınız ya da ingiltereden getiriceksiniz.Arkadaşlar iyi günler orea dripper demleme apartini bulamıyorum bilgisi olan nasıl ulaşabilirim bunu bilen varsa yada deneyimlemiş çok sevinirim bilgilendirirse teşekkürler![]()
İkinci el bulabilsem ama nasıl neredenYa ikinci el alıcaksınız ya da ingiltereden getiriceksiniz.
Teşekkürler@Niji Coffee Co. vardı sanırım.
Eskiden satıyordu ama artık niji satmıyor bildiğim kadarıylaTeşekkürlergöremedim ben
Forumda ikinci el ilanlarını takip edin ara ara düşüyorİkinci el bulabilsem ama nasıl nereden
Alexpressteb timemore b75 var aynı işi gören tavsiye ederim.Teşekkürlergöremedim ben
teşekkür ederim. yani biz bunları neden tr de bulamıyoruz. timmero tr yok mı onlarda yokmudur acabaAlexpressteb timemore b75 var aynı işi gören tavsiye ederim.
oreanın olayı bulunamaması oldu iyice. Sürekli bir "sınırlı üretim, bir daha olmayacak" tipinde seri çıkarıp kayboluyorlar ardından. İngiltere dışında düzenli olarak satış yapabildikleri bir yer var mı bilmiyorum. Küçük bir şirketler sanırım, popülerliğine aldanmayın.teşekkür ederim. yani biz bunları neden tr de bulamıyoruz. timmero tr yok mı onlarda yokmudur acaba
gümrükle beraber 1400'e yaklaşacaktır diye tahmin ediyorum o zaman.Ben limited edition aldım. Orea v3 ice frost. Kendi sitelerinden Tabanlığıyla beraber 1076₺ geldi toplam.
177₺ ödedim gümrük vergisigümrükle beraber 1400'e yaklaşacaktır diye tahmin ediyorum o zaman.
Buradaki sıkıntı kullanılan materyalin gıda uyumluluğu test edilmiş mi, BPA free mi. Maalesef AliExpress üzerinde bunu denetlemek çok zor diye düşünüyorum. Yazarlar belki ama ne kadar doğru, ben şüphe ile yaklaşıyorum.aliexpresste orea mevcut birebir çakması 350tl gibi bir fiyatı var herşey dahil