• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Orea dripper bulamıyorum bilgisi olan var mı acaba

izmirkahvesi

Barista
İsim
arda
Arkadaşlar iyi günler orea dripper demleme apartini bulamıyorum bilgisi olan nasıl ulaşabilirim bunu bilen varsa yada deneyimlemiş çok sevinirim bilgilendirirse teşekkürler 🙏

Arkadaşlar iyi günler orea dripper demleme apartini bulamıyorum bilgisi olan nasıl ulaşabilirim bunu bilen varsa yada deneyimlemiş çok sevinirim bilgilendirirse teşekkürler 🙏
Ya ikinci el alıcaksınız ya da ingiltereden getiriceksiniz.

teşekkür ederim. yani biz bunları neden tr de bulamıyoruz. timmero tr yok mı onlarda yokmudur acaba
oreanın olayı bulunamaması oldu iyice. Sürekli bir "sınırlı üretim, bir daha olmayacak" tipinde seri çıkarıp kayboluyorlar ardından. İngiltere dışında düzenli olarak satış yapabildikleri bir yer var mı bilmiyorum. Küçük bir şirketler sanırım, popülerliğine aldanmayın.

Timemore ise çin merkezli olduğu için ilk asya pazarında yer buluyor kendine. Buralara gelişi toplu kargolar, gümrük işlemleri, gıda mevzularıyla ilgili denetlemeler gibi aşamalardan geçiyor diye biliyorum. Haliyle yavaşlar. Ama aliexpresste uygun fiyata bulunuyor olmalı timemore. Oradan söylerseniz çok sürmez herhalde kargoyla gelmesi.

İlla orea deneyeyim derseniz kendinize 1-2 arkadaş daha bulup ingiltereden söylemenizi öneririm. Şimdi kontrol ettim mesela, 3 kişi base eklemeden sadece dripper kısmından alsa kargo gümrük falan derken kişi başı 800-850 civarına geliyor.

Ben 2 3 hafta önce sitelerinden aldım. Base+dripper+vergi+kargo 1240-1250 lira civarına gelmişti. Kargo ücreti 9 pound. Aynı şehirden 3lü sipariş verilirse biraz daha uyguna gelir ama işin içine yurt içi kargolama girince işler değişiyor.

Ben B75 ve Orea dripperlarını kullandım. Birbirine çok fazla benziyorlar. B75 te öğütümü 1-2 click daha inceye götürdüğünüzde neredeyse aynı çıktılar alabiliyorsunuz. Çünkü b75 oreadan daha hızlı bir akışa sahip.

Ben limited edition aldım. Orea v3 ice frost. Kendi sitelerinden Tabanlığıyla beraber 1076₺ geldi toplam.

aliexpresste orea mevcut birebir çakması 350tl gibi bir fiyatı var herşey dahil

aliexpresste orea mevcut birebir çakması 350tl gibi bir fiyatı var herşey dahil
Buradaki sıkıntı kullanılan materyalin gıda uyumluluğu test edilmiş mi, BPA free mi. Maalesef AliExpress üzerinde bunu denetlemek çok zor diye düşünüyorum. Yazarlar belki ama ne kadar doğru, ben şüphe ile yaklaşıyorum.

Geri