• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ordu kahve arkadaşlığı

İsim
Mert
Firma
Min-Nut Fındık
Daha fazla  
İsim
Mert
Değirmen
Molent Pocket
Firma
Min-Nut Fındık
Ekipmanlar
Hario V60 Plastik, Aeropress Go
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ordu
Nitelikli kahvecisi olmayan şehirde belki nitelikli kahve içmeyi seven arkadaşlar vardır diye umut ederek konuyu açtım.

Her ne kadar yeni başlamış biri olsam da fikir paylaşımında bulunmak, yeni şeyler öğrenmek isteyen biriyim. :)

Ayrıca eğer Ordu'da V60 demleyebilen bir arkadaş varsa tanışmak isterim. V60 da demlenen kahvenin nasıl bir şey olduğunu bilmeden demleyip içmeye başladım. Acaba oluyor olmuyor mu sorusu kafamdan da çıkmış olur :)

Son düzenleme:
Nitelikli kahvecisi olmayan şehirde belki nitelikli kahve içmeyi seven arkadaşlar vardır diye umut ederek konuyu açtım.

Her ne kadar yeni başlamış biri olsam da fikir paylaşımında bulunmak, yeni şeyler öğrenmek isteyen biriyim. :)
Merhaba işim dolayısıyla bir süredir İstanbuldayım tekrar geri Orduya yerleştiğimde yada izin döneminde falan geldiğimde güzel bir etkinlik birlikte alım yapabiliriz :)

Merhaba işim dolayısıyla bir süredir İstanbuldayım tekrar geri Orduya yerleştiğimde yada izin döneminde falan geldiğimde güzel bir etkinlik birlikte alım yapabiliriz :)
Merhaba. Şu kötü günler de geçmiş olursa güzel etkinlikler yapabiliriz. Görüşmek dileğiyle :)

Hocam başlık ve kullanıcı adı uyumu şahane 😄👍🏻

Geri