• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Opv hakkında sorun yaşıyorum,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Addicted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün uzun süredir kafaya koyduğum opv denemesine giriştim bu forumda görmüştüm. Makinem Arçelik k3185 ilk denememde düzgün bağlayamadığımdan cihaz aldığı suyu geri verdi. Sonrasında sadece buhar vanasında su geldi ve buhar vanasını da kapattım. Ve en sonunda artık bardağa su gelmeye başladı ama teflon bant kullanmama rağmen biraz su kaçırıyor ve yanık kokusu alıyorum hafiften. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim. Ayrıca manometrede 7 bar bir değer alıyorum sizce bu Portafiltre takılı olmadığından mı düşük? Anladığım kadarıyla taktığım vida gelen suyu tutmuyor ve sızıntı yapıyor. Elektrik aksamına zarar vermesinden korkuyorum. Son olarak taktığım valf basit bir Çeşme valfi ve tamamiyle kapalı. Keşke video atabilseydim ama sadece fotoğraf atabildim maalesef

1-Çeşme vanası bu işe uygun bir parça değil, bu iş için yapılmış parçalar mevcut.
2-Manometrenin portafiltre takılı değilken 0 veya 0'a yakın göstermesi lazım (eğer tesisatta bir tıkanıklık veya grupta çekvalf yoksa)
3-Teflonu düzgün sarmazsanız hem basınç kaçağı olur hem de su sızıntısı elektrikle çalışan aksamlarda risk yaratır, teflonu düzgün sarmalısınız.

Geri