• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Olmazsa olmazlariniz neler(ekipman, kahve vs)

Kahvenin50tonu

Aktif Üye
Herkesin bir tutkusu ve aliskanligi vardır kahve icerken ekipmandan bardaga ogutucuden herhangi bir ekipmana kadar sizin olmazsa olmaziniz nedir?

Earendil

Aktif Üye
Taze ve nitelikli kahve serüvenime bir french press ile başladım. peşinden aldığım ilk ekipman bir comandante idi. arkasından çıldırmış gibi bir sürü ekipman sahibi de oldum, ama taze kahve içmenin olmazsa olmazı hep öğütücü oldu.

nevnev

Aktif Üye
İsim
Abdullah Kılınç
Daha fazla  
İsim
Abdullah Kılınç
Espresso Makinesi
Dedica
Değirmen
Baratza Vario-W, Timemore Chestnut G1
Ekipmanlar
V60, Origami, AeroPress
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Fatih
Üniversite hazırlıkta annemin hediye aldığı fincan tek değişmezimdir. Gerisi hepsi gelir gider.
Bir de Kronotropun bende ayrı bir yeri vardır çünkü yaklaşık 4 sene önce ilk başladığım zamanlar nitelikli kahvenin ne demek olduğunu orada içtiğim bir V60 ile öğrendim. O kadar berrak ve aromatik kompleks bir fincan hala kendim demlemeyi beceremedim

Duracell

Aktif Üye
İsim
Serkan
Daha fazla  
İsim
Serkan
Espresso Makinesi
Flair Pro 2
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
Origami Dripper, V60, Fellow EKG, Timemore Black Mirror, Kalita Wave Dripper, Aeropress,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Ben de nitelikli kahve dünyasına canım comandantem ile girdim. Kahve tadında açtığı çığırdan beri benim de olmazsa olmazım öğütücü.