• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ölçülü öğütücü arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mıstık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mıstık

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Herkese merhaba GAggıa md 15 aldım hemen iade ettim. Uygun fiyatlı ev için önerisi olan varmı? Yada Delonghi kg521 için yorumunuzu beklerim

Sadece espresso için kullanacaksanız eğer kg521 fiyatından yola çıkarak lelit fred’in daha iyi olacağını düşünüyorum, bütçe meselesi tabii bütçeniz nedir

İlginize Teşekkürederim. Yani kg521 civarlarında bir bütçem var. Ama bir miktar daha yukarı çıkabilirim. Lelit in hangi modeli için kaliteli sonuç alırım dersiniz.

İlginize Teşekkürederim. Yani kg521 civarlarında bir bütçem var. Ama bir miktar daha yukarı çıkabilirim. Lelit in hangi modeli için kaliteli sonuç alırım dersiniz.
Fred giriş olarak espresso için yeterli olacaktır. Bütçenizi biraz yükseltirseniz ikinci el perfetto ya da specialita sizi mutlu edecektir. Eğer uzun vadeli kullanım için biraz da yatırım olarak düşünürseniz idose single dose da düşünebilirsiniz.

Başlangıç olarak bende düşünerek lelit almaya karar verdim.Bilgilendirmeleriniz için herkese teşekkür ederim.

Md15 in filtre performansı nasıldı, sadec espresso inceliğine inmemesi nedeni ile mi iade ettiniz yoksa başka problem var mıydı

Md15 kutusunu cıkarttığımda Pls malzemeden zenli bir görüntüsü vardı. Araştırmaya bu ilk izlenimi İtti beni.Sonra araştırınca ekspresso için çok iyi sonuç alınmadığını öğrendim ve hemen kullanmadan iade ettim.

Geri