• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Breville Grind Control kullanan biri olarak öğütücülü kahve makinesi konusuna sıcak bakmıyorum. Hem lezzet hemde kullanışlılık olarak. Buna rağmen bir arkadaşım ısrarla öğütücülü filtre kahve makinesi tavsiyesi istedi. Breville yerine daha düşük bütçeli bir ürün bakıyoruz bu sefer.

Bir kaç modele baktım internetten. Eskiye nazaran bir sürü marka öğütücülü model çıkartmış. Hangisini nasıldır veya bir diğerinden çok daha üstün müdür bilemiyorum.

Bu tarz ürünleri deneyimlemiş ve ürün tavsiye edebilecek biri var mı?

Tefal Krups
4_org_zoom.jpg

Caso
10790110724146.jpg
10604846252082.jpg

Goldmaster

694982529_0.jpg
510cyyDLXfL._AC_SL1000_.jpg

Konchero
417momiI7-S._AC_.jpg

Beem
610rTbMmIYL._AC_SL1417_.jpg

Vestel

Farklı bir markanın da aynı tip makinesi vardı ancak başlığı bulamadım, buraya bırakayım dedim. Ücreti biraz uçuk ama Türkiye' de olması sevindirici. link

Farklı bir markanın da aynı tip makinesi vardı ancak başlığı bulamadım, buraya bırakayım dedim. Ücreti biraz uçuk ama Türkiye' de olması sevindirici. link
Bunun duş başlığı harika. Bir de bunun öğütücüsüz versiyonu var. Model ismi epour. Bulsam belki alırım epour modelini, ama henüz alışveriş sitelerinde bulamadım. Sadece Melitta'nın kendi sitesinde var.

Geri