• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi Önerisi

roketatarli

Barista
Merhaba arkadaşlar

Öğütücülü filtre kahve makinesi arayışı içindeyim. Kullananlar önerilerini yazabilir mi ?

Normalde Comandante ile öğütüp v60 ile demleme yapıyorum. Öğütme kalitesinde bi comandante arayışı içinde değilim ama lezzeti de idare edecek şekilde öğütüm yapabilmeli diye düşünüyorum. Ha şimdi neden alıyosun comandanteden sonra yapamazsın falan demeyin, bana zamandan kazandıracak bir cihaz arayışı içindeyim. tek tuşa basıp öğütsün demlesin istiyorum iş yoğunluğumdan dolayı. Sizlerde biliyorsunuz çekirdeği öğütüp, demleme biraz daha keyif işi.

Uzun sözün kısası kullandığınız tavsiye edebileceğiniz veya kesinlikle alma dediğiniz ürünleri yazarsanız çok yardımcı olursunuz.

Hortlatmış gibi olacağım ama aynı konuda yeni başlık açmayayım dedim.

Ofiste kullanmalık sabah ve öğle günde 2-3 kez kahve demlemek için bir ürün bakıyoruz.

Öğütücü konik ve kuponla 1400 küsüre iniyor. Arzum nasıl marka alınır mı?

Geri