Herkese merhabalar, evde espresso tüketimim için öğütücü kararını verirken foruma danışmak istedim. Delonghi espresso makinesi kullanıyorum basınçlı portafiltrem var ve alınabilecek en mantıklı değirmen korusunda kararsız kaldım. Comandante + red clix bana uzun vadeli en mantıklı yatırım olarak geliyordu ancak hem basınçlı portafiltre kullandığım için, hem her gün el değirmeniyle espresso ayarında öğütmenin bir yerden sonra zor geldiğini forumdan okuduğum için, hem de daha uygun fiyatlı olacağı için Eureka Mignon Crono'nun veya Filtro'nun daha mantıklı olabileceğini düşünmeye başladım. Sizlere danışmak istediğim isminden tahmin ettiğim kadarıyla Filtro daha çok filtre için optimize edilmiş bir öğütücü ama teknik farklarını tam olarak anlayamadım. Crono ve Filtro farkları nelerdir Crono'yu tercih etmeliyim gibi geliyor. Ek olarak Crono espresso için ne kadar yeterli, elektrikli öğütücüde bilmediğim veya öngörmediğim hangi sorunları yaşayabilirim, ilerde basınçlı portafiltreyi daha iyisiyle değiştirebilirim belki ama amacım yeterince hassas ayarlama yapabilmek ve kaliteli bir ürün almak. Crono yerine tavsiyeniz olursa onları da öğrenmek isterim yakın bütçelerde hangi ürünler mantıklı yeteri kadar bilgim yok, şimdiden herkese teşekkür ederim.