• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ofiste Kullanılacak Aylık Düzenli Kahve Alım İçin Firma Önerisi

İsim
Bilal
Daha fazla  
İsim
Bilal
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Merhabalar Dostlar,

Evlerimizde demlediğimiz güzel kahveleri şirkete de taşımak hepimizin isteği sanırım. Ben de yeni ofimize güzel bir filtre kahve makinesi aldım ve ekip olarak yaklaşık ayda 2 kg kahve tüketiyoruz. Ancak bu zamana kadar geçici olarak oradan buradan paket kahveler aldık hep.

Bundan sonra düzenli bir şekilde 2 haftalık taze kahvemizi gönderecek ve fiyat noktasında da ekonomik olacak bir firma arıyorum. Bu noktada önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hedef fiyatım KG: 350-450 TL yi aşmamak aynı zamanda taze ve nitelikli kahve satın almak. 2 KG toplu alınacak şekilde abonelik usülü de anlaşabiliriz.

Son düzenleme:
Sezy coffe ye bakabilirsiniz
Kahve fabrikasında abonelik sistemi vardı bu fiyat civarına denk gelir sanırım

Merhabalar Dostlar,

Evlerimizde demlediğimiz güzel kahveleri şirkete de taşımak hepimizin isteği sanırım. Ben de yeni ofimize güzel bir filtre kahve makinesi aldım ve ekip olarak yaklaşık ayda 2 kg kahve tüketiyoruz. Ancak bu zamana kadar geçici olarak oradan buradan paket kahveler aldık hep.

Bundan sonra düzenli bir şekilde 2 haftalık taze kahvemizi gönderecek ve fiyat noktasında da ekonomik olacak bir firma arıyorum. Bu noktada önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hedef fiyatım KG: 350-450 TL yi aşmamak aynı zamanda taze ve nitelikli kahve satın almak. 2 KG toplu alınacak şekilde abonelik usülü de anlaşabiliriz.
Hiç kahvelerini denemedim ama, böyle bir ihtiyaç hasıl olsa ilk irtibat kuracağım kavurucu Sezy olurdu. Hem fiyatlar iyi görünüyor hem de çeşitlilik iyi ve seçkiye sürekli yeni kahveler ekliyorlar.
Bizim iş yerinde kahve tüketen 2,5 kişi var, ayda 1 kiloyu bulmuyor tüketim. Ben nerede indirim görürsem oraya atlayıp stokluyorum. Bu ay sonu 1 kilo KafeinKültür Pink star alacağım mesela.

Sezy kiloluk alımlarda %25 indirim yapıyor. Bahsettiğiniz aralıkta gayet güzel kahveler alabiliyorsunu (hambela ve burundi mesela) onun dışında birlikte deneyelim kategorisinde %10 indirim oluyor. 1 kilo ve üzeri aldığınızda %10 + %25 oluyor.

Ve işin en güzel yanı herkese hitap eden çekirdekleri mevcut.

Bir sürü yeden kahve içiyorum, sezy nin çekirdekleri de kavrumu da gayet iyidir. Tavsiye ederim

Geri