• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ofis için Otomatik Kahve Makinesi

Buyukalpelli

Barista
İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Selamlar,
Otomatik kahve makinesi konusunda forumdaki arkdaşların çok bilgisi olduğunu düşünmüyorum(tercih etmediklerinden :) ) fakat kahve konusunda meraklı olduğumdan ofis için kahve makinesi önerisi istediler.
Öneriniz varsa sevinirim, ya da dikkat etmem gerekenler neler vardır?
Espresso Bazlı Otomatik çekirdek çekebilen makine arıyoruz( sütte otomatik olmalı )
Bütçemiz de 5000 TRY+ KDV

Son düzenleme:
Office için ne gibi kriterler gerekir onu bilemiyorum ama ben yakın zamanda Philips ep2231 satın aldım. Süt sıcaklığı ve süt hazinesini temizleme noktasında kullanışlı olduğu için tercih ettim. Ayrıca benzer özellikli diğer kahve makinelerine göre fiyatı da daha uygundu.
Kendi öğütücüsü de mevcut, bana göre dezavantaj olan noktası ise özellikle soğuk süt ile kullanıldığında sütü çok fazla köpürtmesi oldu, bardağın yarısına yakını köpük oluyor ancak onun dışında 15 gündür kullanıyorum ve genel anlamda memnunum.
Bilginiz olması için şunu da belirteyim, ev kullanımı için uygundur ticari ortamda kullanımı tavsiye edilmez yazıyor kullanım kılavuzunda

Selamlar,
Otomatik kahve makinesi konusunda forumdaki arkdaşların çok bilgisi olduğunu düşünmüyorum(tercih etmediklerinden :) ) fakat kahve konusunda meraklı olduğumdan ofis için kahve makinesi önerisi istediler.
Öneriniz varsa sevinirim, ya da dikkat etmem gerekenler neler vardır?
Bütçeniz ne hocam ? Bir de Filtre için mi ,espresso için mi? İndirim dönemlerinde Moccamaster 2k civarına alınabiliyordu, takip edin derim.

Bütçeniz ne hocam ? Bir de Filtre için mi ,espresso için mi? İndirim dönemlerinde Moccamaster 2k civarına alınabiliyordu, takip edin derim.

Espresso bazlı kahve için makine arıyoruz, bütçemizde 5000 try+ kdv dir.

Espresso bazlı kahve için makine arıyoruz, bütçemizde 5000 try+ kdv dir.
Tam otomatik bir espresso makinası arıyorsunuz anladığım kadarıyla. En azından yarı otomatik olsun derseniz Gaggia Classic alabilirsiniz. Tabi o noktada öğütücü de almanız gerekecek. Gerçi baktığınızda mevcut bütçeniz ya da bir tık üstü ile gaggia + eureka alabilirsiniz sanırım. Tam otomatik olarak tavsiye edebileceğim, iyi çıktı veren bir makina ben duymadım maalesef.

Tam otomatik bir espresso makinası arıyorsunuz anladığım kadarıyla. En azından yarı otomatik olsun derseniz Gaggia Classic alabilirsiniz. Tabi o noktada öğütücü de almanız gerekecek. Gerçi baktığınızda mevcut bütçeniz ya da bir tık üstü ile gaggia + eureka alabilirsiniz sanırım. Tam otomatik olarak tavsiye edebileceğim, iyi çıktı veren bir makina ben duymadım maalesef.
Selamlar ofiste 20 kişiyiz ve otomatik olması şart dediğiniz makineler de sadece bana küfürr ederler ve herkese benim kahve yapmam gerekir :)

Geri