• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ofis Icin Otomatik Espresso Makinesi Onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zrrck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zrrck

Barista
İsim
Cetin KAYA
Daha fazla  
İsim
Cetin KAYA
Merhabalar. Sirket ofisinde kullanabilmek icin kahve makinesi almak istiyoruz. Onceden Starbukcs On the Go vardi fakat hem makine parasi yaninda belli bir kahve tuketim sayisi belirlendigi icin almasan bile odeme yapmak gerekiyor buda maliyeti cok yukselteceginden devam etmemeye karar verdik. Cinbali S15-CS21 modelini bulmuslar sizlerede danismak istedim onerileriniz nelerdir. Espresso makinesi yaninda turk kahvesi makinesi olarakta Arcelik`in K-3700 modelini dusunduk. Suan icin 70 kisi civariyiz fakat bu sayi zamanla artacaktir. Tam bir butce veremiyorum suan icin tam bende bilmiyorum ama cok abarti olmadikca sinir yok diye dusunuyorum. Benim tahminim 125k ya cikilabilir.

Geri