• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Odunsu/Tütünsü Kahve Önerisi

warchildren

Barista
İsim
Berke
Daha fazla  
İsim
Berke
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
Hario V60 Cam Dripper / Delter Press / Cu-P Dripper / Bialetti Brikka 2 Cup
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Odunpazarı
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Tepebaşı
iyi akşamlar diliyorum herkese. son zamanlarda yaptığım alımlarda hep sevdiğim tarzda asiditesi yüksek ve aromatik, meyvemsi çekirdekleri tercih ettim ve gerçekten güzel kahveler içtim, fakat farklı tatlar denemek istiyorum bu aralar, ilk cümlede bahsettiğimden farklı notalarda, düşük-orta asiditeli, tercihen orta-yüksek gövdeli çekirdek önerilerinizi alabilir miyim? başlıkta kısaca meyvemsi olmayan bir örnek olarak odunsu, tütünsü dedim ama başka tatlar da olabilir, çok da hakim değilim önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Probador - Brezilya Serra Negra

Bir ara satıştan kalkmıştı sonra stoklara geri geldi ben satıştan kalkmadan öncekini denemiştim. Kavrum profili baya güzeldi. Bu tip kahveleri aşırı kavuruyorlar genelde ama bu öyle değildi kararındaydı. Odunsu, tütünsü değil ama meyvemsi de değil.

Spada - Guatemala Asprocdegua

Kavrumu biraz daha koyu ama yakışmış. Aşırı kavruk veya isli tat yoktu.

Brezilya Fazenda Rio Verde- kahve fabrikası

Çikolata, bisküvi gibi tatlar. Yoğun gövdeli ve bol kremalıydı.

Demokratik Kongo kahvelerini de deneyebilirsiniz hocam. Sizin için değişik bir deneyim olacaktır.

herkese çok teşekkürler tekrardan :)

Probador - Brezilya Serra Negra

Bir ara satıştan kalkmıştı sonra stoklara geri geldi ben satıştan kalkmadan öncekini denemiştim. Kavrum profili baya güzeldi. Bu tip kahveleri aşırı kavuruyorlar genelde ama bu öyle değildi kararındaydı. Odunsu, tütünsü değil ama meyvemsi de değil.

Spada - Guatemala Asprocdegua

Kavrumu biraz daha koyu ama yakışmış. Aşırı kavruk veya isli tat yoktu.
probador’un brezilya’sı filtrede bana çok gitmemişti, fakat spada’yı değerlendiriyorum.

Coffee department- pedra azul
Tütünsü denemez ancak meyvemsi değil ve gövdeli bir kahve, arayışınıza uygun duruyor.
aynı şekilde pedra azul da daha çok espressoya yakıştırdığım bi kahve olmuştu.

Cuba serrano ya bakın derim. Ayrıca 1 kg’lık alırsanız da coffeetropicte bayağı ucuz oluyor.
bu ilgimi çekti oldukça, ama emin olamadım hocam ya paketler biraz şey geldi :D kefilseniz sizin ve castro’nun hatrına bi 250 söylerim...
Demokratik Kongo kahvelerini de deneyebilirsiniz hocam. Sizin için değişik bir deneyim olacaktır.
hocam kongo probador toplu alımında denemiştim, çok ekşi gelmişti, başka kavurucudan öneriniz varsa incelemek isterim :)

son olarak kava coffee’nin indonesia sumatra’sını deneyen var mıdır? 2-3 sene önce tüketip beğendiğim bir kahveydi odunsu notalar için. ama şimdiki hasat nasıldı bilemiyorum, başka sumatra’lar varsa bu notalarda, onları da değerlendirebilirim :)

bu ilgimi çekti oldukça, ama emin olamadım hocam ya paketler biraz şey geldi :D kefilseniz sizin ve castro’nun hatrına bi 250 söylerim...
Ben çok defa buradan kahve aldım keyifliydi. Hatta forumda da markanın başlığında geçmişti konusu bir ara iyi indirime girdiği için. Alanlar çok memnun kalmıştı diye hatırlıyordum. Şimdi yazmadan bi bakayım dedim de bitiremedim duruyor yazanları gördüm bilemedim 😂 ben sevmiştim açıkçası. Yanık ve eski kavrum olmadığı sürece benim bitiremediğim kahve olmadığı için hala da iyi düşünüyorum çekirdek hakkında 😇

Her zaman stokta bulundurduğum cuba serrano tavsiye edebilirim. Coffeeciel'den genelde 1-2 haftada bir 250 gr alıyorum. Öğlen afrika içtiysem akşamı cubayla dengeliyorum.

Ben uzun süredir coffetropic'ten Cuba Serrano Lavado alıyorum, odunsu, tütsü tatları seviyorsanız şahane bir kahve bence, fiyatı da 1 kg alınca makul oluyor. Hiç toz sorunu ile de karşılaşmadım, değirmen olarak Wilfa Svart kullanıyorum.

Moc - Endonezya Java kahvesini öneririm. Tütünsü olmasada odunsu ve toprağımsı bir tadı var. Çok baskın notalara sahip bir kahve. Ama herkese hitap edecek bir kahve değil tabi. Ben ne çok sevdim ne nefret ettim. Arada bir yerde benim için. Bir deneyebilirsiniz.

Ben uzun süredir coffetropic'ten Cuba Serrano Lavado alıyorum, odunsu, tütsü tatları seviyorsanız şahane bir kahve bence, fiyatı da 1 kg alınca makul oluyor. Hiç toz sorunu ile de karşılaşmadım, değirmen olarak Wilfa Svart kullanıyorum.
hocam merhaba ben de aynı kahve ve değirmeni kullnıyorum acaba v60 ve makine için hangi ayarları kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim

Geri