• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ocak Ayı Canlı Cupping Etkinliği - 29 Ocak Cumartesi

orkunustel

Barista
İsim
Orkun Üstel
Evet! Geldik Ocak Ayı Toplu Tadım Etkinliğinin son etkinliğine!

Öncelikle toplu alım ekibindeki arkadaşlarımız @selamet , @mvscoffee ve @msacid başta olmak üzere hepinizin sayesinde çok güzel bir ay geçiriyoruz hep beraber. Brezilya Sitio Sao Pedro reçete etkinliğimiz de başladı, sanırım 13-14 reçete toplandı. Etkinliğin başvurularının bitmesine çok az kaldı kısaca. :)

Son etkinliğimizde, kulübün ilk canlı yayın cupping etkinliğinde de eşlik etmiş biri olarak, kendi markamızın kazandığı etkinlikte de bir canlı yayın tadım buluşması olmasını istemiştim ve ortak kararlar sonrası tadım sonu soru cevap yapacağımızı Sonuç sayfasında duyurmuştuk.

Bu etkinlikte neler yapacağız, nasıl yapacağız detayları paylaşma zamanı geldi!

Kahve Kulübü Youtube Kanalı

Detaylar:

* 29 Ocak Cumartesi günü
saat 20:00'da etkinlik Zoom üzerinde başlayacaktır.
* Zoom linki ilerleyen günlerde buraya eklenecektir.
* Toplam süre 45 dakika Cupping, 45 dakika tadım notları paylaşımı ve soru cevap olmak üzere 1 saat 30 dakika sürecektir.

Gerekenler:

* Cupping kaşığı ya da çorba kaşığı
* Değirmen
* En az 1 çeşit Kafein Kültür kahvesi
* En az 200 ml sıvı alabilen fincan (Kahve sayınıza göre fincan sayısı artacaktır.)
* Su ısıtıcı (Mümkünse ısı ayarlı)
* Tartı
* Değirmen
* Zaman ölçer
* Kaşık temizlemek, köpük temizlemek için bir veya bir kaç fincan, yutmayıp tükürmek isteyenler için de tükürük fincanı

Nasıl yapılacak:

13 Gram Kahve
200 Mililitre su
94 C derece su sıcaklığı
4 Dakika demleme süresi
Öğütüm değirmenlerinizde tavsiye edilen filtre kahve öğütme aralığının başlangıcı

Not: Canlı yayın başlamadan önce kahveyi demlememek kaydı ile tüm ön hazırlığınızı yapmanız gerekmektedir. (Öğütüm, suyu hazırlama ve ısıtma, fincanlara kahvelerin yerleştirilmesi vb.)

Daha önce Cupping yapmamış arkadaşlarımıza bir fikir sunması adına Cup of Excellence Youtube'unda yayınlanmış olan Cupping videosunu bırakıyorum buraya. Etkinliğe katılacak ve ilk kez Cupping yapacaklar için bu videoyu mutlaka izlemelerini rica ediyorum.

O zaman tadımda görüşmek üzere!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cupping'te kullanılacak sular:

Önceliğimiz Buzdağı ama bulunamıyorsa diğer tavsiye sular Korusu, Erikli, Kipa.

Bu sular dışında su kullanıp iyi sonuç almış arkadaşların da su önerisine açığız. ✌️

Pınar madran su da iyi sonuçlar veriyor, bulunabilirlik açısından da daha rahat olabilir.

Evet! Geldik Ocak Ayı Toplu Tadım Etkinliğinin son etkinliğine!

Öncelikle toplu alım ekibindeki arkadaşlarımız @selamet , @mvscoffee ve @msacid başta olmak üzere hepinizin sayesinde çok güzel bir ay geçiriyoruz hep beraber. Brezilya Sitio Sao Pedro reçete etkinliğimiz de başladı, sanırım 13-14 reçete toplandı. Etkinliğin başvurularının bitmesine çok az kaldı kısaca. :)

Son etkinliğimizde, kulübün ilk canlı yayın cupping etkinliğinde de eşlik etmiş biri olarak, kendi markamızın kazandığı etkinlikte de bir canlı yayın tadım buluşması olmasını istemiştim ve ortak kararlar sonrası tadım sonu soru cevap yapacağımızı Sonuç sayfasında duyurmuştuk.

Bu etkinlikte neler yapacağız, nasıl yapacağız detayları paylaşma zamanı geldi!

Detaylar:

* 29 Ocak Cumartesi günü
saat 20:00'da etkinlik Zoom üzerinde başlayacaktır.
* Zoom linki ilerleyen günlerde buraya eklenecektir.
* Toplam süre 45 dakika Cupping, 45 dakika tadım notları paylaşımı ve soru cevap olmak üzere 1 saat 30 dakika sürecektir.

Gerekenler:

* Cupping kaşığı ya da çorba kaşığı
* Değirmen
* En az 1 çeşit Kafein Kültür kahvesi
* En az 200 ml sıvı alabilen fincan (Kahve sayınıza göre fincan sayısı artacaktır.)
* Su ısıtıcı (Mümkünse ısı ayarlı)
* Tartı
* Değirmen
* Zaman ölçer
* Kaşık temizlemek, köpük temizlemek için bir veya bir kaç fincan, yutmayıp tükürmek isteyenler için de tükürük fincanı

Nasıl yapılacak:

13 Gram Kahve
200 Mililitre su
94 C derece su sıcaklığı
4 Dakika demleme süresi
Öğütüm değirmenlerinizde tavsiye edilen filtre kahve öğütme aralığının başlangıcı

Not: Canlı yayın başlamadan önce kahveyi demlememek kaydı ile tüm ön hazırlığınızı yapmanız gerekmektedir. (Öğütüm, suyu hazırlama ve ısıtma, fincanlara kahvelerin yerleştirilmesi vb.)

Daha önce Cupping yapmamış arkadaşlarımıza bir fikir sunması adına Cup of Excellence Youtube'unda yayınlanmış olan Cupping videosunu bırakıyorum buraya. Etkinliğe katılacak ve ilk kez Cupping yapacaklar için bu videoyu mutlaka izlemelerini rica ediyorum.

O zaman tadımda görüşmek üzere!

Çok katılmak isterdim ama kızım bademcik be geniz eti ameliyatı olucak o yüzden katılamayacağım şimdiden tüm katılımcılara bol hüpletmeler 😊

Teşekkürler Orkun çok sağol. Herkes için güzel bir etkinlik olmasını diliyorum😊

Etkinlik planlama her şey güzel. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ancak merak ettiğim bir şey var. Instagramda bu etkinlik "Türkiye'nin en kalabalık tadım etkinliği" olarak paylaşıldı yanlış görmediysem. En kalabalık iddasının neye dayandığını merak ettim. Kafein kültürden sipariş geçen herkesin katılacağı mı düşünüldü? Bir de diyelim ki bu etkinlikte 300 kişi olduk. 2. en kalabalık etkinlik kaç kişiydi de bu 300 kişiyle en kalabalık oldu?

Online bir etkinlik de olduğunu düşünerek, bu cümle etkinlikten sonra ... etkinliğini gerçekleştirdik olarak kurulsa daha doğru olmaz mıydı?

Ekli dosyalar

• 06AEDADD-B2F7-43F6-ACDD-55584EEB8E50.png
    06AEDADD-B2F7-43F6-ACDD-55584EEB8E50.png
    234.9 KB · Görüntüleme: 49
  • B760DCC3-9F64-4222-B502-C097C47EA81B.png
    B760DCC3-9F64-4222-B502-C097C47EA81B.png
    254.6 KB · Görüntüleme: 48
Duyuru

Herkese selamlar.

Canlı Yayın Tadım Etkinliği Linki:

Yayında görüşmek üzere! ☕☕

Duyuru

Herkese selamlar.

Canlı Yayın Tadım Etkinliği Linki:

Yayında görüşmek üzere! ☕☕
Unutulmaması ve kaybolmaması namına hatırlatma. :)

Yarın etkinliğimiz var kahvelerinizi kaşıklarınızı hazırlamayı unutmayın. :) Tüm detaylar ilk mesajda.

Bende çok heveslenmiştim kahvelerimi ayırmıştım ama covid illetine yakalandık. Bol sirkeli kelle paça içmekten ağzımın ayarı bozuldu . Youtube tan takip edeceğim . Herkese iyi akşamlar iyi eğlenceler 🌺

20:10 da başladı arkadaşlar

Orkun Bey,

Öncelikle güzel bilgilendirmeler ve güzel bir seçkiyle bizleri buluşturduğunuz için teşekkür ederim.

Bir önceki cuping etkinliğine katılamamıştım bu seferkine de tek kahve ile katıldım ama buna rağmen çok keyifli bir akşam geçirdim. Verdiğiniz hem cuping bilgileri hem de çekinmeden cevapladığınız sorular için teşekkür ederim.

Geri