puspus
Barista
- İsim
- Yücel
Daha fazla
- İsim
- Yücel
- Espresso Makinesi
- BFC Ela Junior
- Değirmen
- Mazzer Mini, Eureka Specilieta, Timemore Chesnut G1
- Ekipmanlar
- V60,Güralita,Delter, Chemex, Mokapot
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Ümraniye
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Ümraniye-Dudullu
Arkadaşlar Merhabalar,
O_Atölye Türkiye'de beantobar çikolata, nitelikli çikolata yapımında butik anlayışla devam eden ve bu alanda belki ilk diyebileceğim öncü firmalardan birisidir.
www.instagram.com
Nasıl ki bizler kahvede bir nitelik arayışında isek, Ender bey çikolata özünde bu nitelikleri arayan bir çikolata üstadı.
Yakın zaman önce hepimizin tanıdığı şampiyonumuz @orkunustel ile beraber bir tadım etkinliği gerçekleştirmişler ve Orkun'unda geçtiğimiz günlerde belirttiği üzere Kafein Kültürün Brazilya Sitio Sao Pedro ile Bali originli kakao çekirdeğinden bir çikolata üreteceklermiş.
Ender bey ilerleyen zamanlarda bu tarz tadım etkinliklerinin olacağını, bizlerinde katılım sağlamamızdan mutluluk duyacağını belirtti.
Gelelim tadım paketimize,
Ender bey Single origin kakao çekirdeklerinden ürettikleri "gerçek" çikolataları bizlerinde denemesi için "bize özel" bir tadım paketi ayarladılar.
3 ayrı originden oluşan 3x 50 gr'lık bu pakette;
%70 Single Origin Bali Jembrana ( Yoğun bal notaları, Hindistan cevizi, kiraz ve çiçek aromaları)
%70 Single Origin Tanzanya Kokoa Kamili ( Kırmızı ve Tropikal Meyveler, elma ve odunsu)
%80 Single Origin Nikaragua Nugu ( Yasemin, vanilya ve erik)
çikolataları bulunmakta.

Bu üçlü pakete bizler için kargo dahil indirimli fiyatı 170tl olarak shopier üzerinden link açtılar.
www.shopier.com
Linkin sadece kahvekulübüne özel olduğunu ayrıca tekrar hatırlatmak isterim. lütfen başka mecralarda paylaşmayalım.
Kahvenizin yanına nitelikli ve güzel bir eşlikçi olacağını düşünüyorum.
Ender beye tekrar hepimiz adına teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun.
O_Atölye Türkiye'de beantobar çikolata, nitelikli çikolata yapımında butik anlayışla devam eden ve bu alanda belki ilk diyebileceğim öncü firmalardan birisidir.
O Atölye | Chocolate Maker (@o_atolye) • Instagram photos and videos
www.instagram.com
Nasıl ki bizler kahvede bir nitelik arayışında isek, Ender bey çikolata özünde bu nitelikleri arayan bir çikolata üstadı.
Yakın zaman önce hepimizin tanıdığı şampiyonumuz @orkunustel ile beraber bir tadım etkinliği gerçekleştirmişler ve Orkun'unda geçtiğimiz günlerde belirttiği üzere Kafein Kültürün Brazilya Sitio Sao Pedro ile Bali originli kakao çekirdeğinden bir çikolata üreteceklermiş.
Ender bey ilerleyen zamanlarda bu tarz tadım etkinliklerinin olacağını, bizlerinde katılım sağlamamızdan mutluluk duyacağını belirtti.
Gelelim tadım paketimize,
Ender bey Single origin kakao çekirdeklerinden ürettikleri "gerçek" çikolataları bizlerinde denemesi için "bize özel" bir tadım paketi ayarladılar.
3 ayrı originden oluşan 3x 50 gr'lık bu pakette;
%70 Single Origin Bali Jembrana ( Yoğun bal notaları, Hindistan cevizi, kiraz ve çiçek aromaları)
%70 Single Origin Tanzanya Kokoa Kamili ( Kırmızı ve Tropikal Meyveler, elma ve odunsu)
%80 Single Origin Nikaragua Nugu ( Yasemin, vanilya ve erik)
çikolataları bulunmakta.

Bu üçlü pakete bizler için kargo dahil indirimli fiyatı 170tl olarak shopier üzerinden link açtılar.
Single Origin Box 3x50gr
3 x 50gr Single Origin Bean to Bar<br /> Sadece orijin kakao çekirdeklerindeki aroma ve lezzetleri tatmak isteyenler için; <ul> <li>%70 Bali/Jembrana : Bal, kiraz, çiçek</li> <li>%70 Tanazanya/Kokoa Kamili:Tropikal meyveler, elma, odunsu notalar</li> <li>%80 Nikaragua/Nugu: Yasemin, vanilya...
Linkin sadece kahvekulübüne özel olduğunu ayrıca tekrar hatırlatmak isterim. lütfen başka mecralarda paylaşmayalım.
Kahvenizin yanına nitelikli ve güzel bir eşlikçi olacağını düşünüyorum.
Ender beye tekrar hepimiz adına teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun.
Son düzenleme: