nuclearmoonrise
Barista
Sıcak kokusunda kuş üzümü baskın. Fincandaki hali ise kompleks meyveler ve baharatlarla soslanmış sıvı bir toblerone. Buna baskın taze bardacık (bir cins incir), arap elmasından gelen parlak malik asiditesine zarif bir limon asiditesi eşlik ediyor. Damakta baskın fudge ve praline tatlılıkları, orta-güçlü gövdeli bu kahvenin karakterini tamamlıyor.
Kahve Sınıfı: Amazonas Caturra Anaerobik Yıkanmış
Varyete: Caturra
İşleme: Anaerobik fermantasyon, Yıkanmış
Rakım: 1.620 metre
Çiftlik / İstasyon: Finca Timbuyacu
Çiftçi: Alfonso Tejada Iberico ve Karim Rosario Araoz Grandez
Alt Bölge / Kasaba: San Nicolas Rodríguez de Mendoza
Bölge: Amazonas
Çiftlik Büyüklüğü: 68 hektar
Hasat: 2020
Tedarikçi: Sucafina Specialty