• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli "cafe" kültürü! Molecule Coffee

Ogün Cengiz

Yeni Üye
İsim
Ogün
Daha fazla  
İsim
Ogün
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Eureka mignon specialita
Bugün böyle bir şey yasadım Molecule Coffee akaretlerde. İnstagram sayfalarindaki son postun altına da bu yorumu yazdım, görürlerse silerler muhtemelen. Buraya screenshot ekliyorum. Belki de kahveleri "nitelikliydi" ama cafe öyle olmadığı için şu an bunu bilemiyorum. Instagram hesaplarını da iyi yönetiyorlar, tanıtım açısından başarılı bir cafe. Giderken kafamda, naturel kahveleri var mı acaba diye sormak vardı ama ne umdum ne buldum. Herhalde onu sorsam, "abi bizim kahfeler kompile doğal" gibi bir cevap gelebilirdi.

Bugün böyle bir şey yasadım Molecule Coffee akaretlerde. İnstagram sayfalarindaki son postun altına da bu yorumu yazdım, görürlerse silerler muhtemelen. Buraya screenshot ekliyorum. Belki de kahveleri "nitelikliydi" ama cafe öyle olmadığı için şu an bunu bilemiyorum. Instagram hesaplarını da iyi yönetiyorlar, tanıtım açısından başarılı bir cafe. Giderken kafamda, naturel kahveleri var mı acaba diye sormak vardı ama ne umdum ne buldum. Herhalde onu sorsam, "abi bizim kahfeler kompile doğal" gibi bir cevap gelebilirdi.
Mesajı silmeyip cevap vermeyi tercih ettiler, ben de bu olumlu tutumları sebebiyle, cevaplarını da ekleyerek guncelledim ama yasadıklarım yukarıda anlattığım gibidir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211011-021936_Instagram.jpg
    Screenshot_20211011-021936_Instagram.jpg
    101.9 KB · Görüntüleme: 201
Molecule Coffee çok güzel bir mekan.Kahveleri de çok iyi bence.Ama daha iyi kahveler de var,sıra gelmiyor pek.Birgün seramik atölyesine gidip görmek istiyorum,o şubeye hiç gitmedim.

Geri