• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

emrekocakurt

Barista
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Ankete katılan her (288) üyeye çok teşekkürler. Ocak ayı toplu alım anketinde 1. çıkan firma Parsa (82 oy), 2. MeetLab (54 oy), 3. Octagon (44 oy) , 4. Ultra (37 oy) oldu.

Anket ve alım ile ilgili sorularınız ya da herhangi bir sorununuz olduğunda lütfen öncelikle @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam veya @emrekocakurt 'a doğrudan mesaj atarak bizi bilgilendirin ki mümkün olan en hızlı şekilde size çözümler getirebilelim.

Tekrardan hepinize teşekkür ediyoruz ve iyi bir etkinlik ayı geçirmenizi diliyoruz.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
- 250g paket indirimi / %25
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
- 1kg paket indirimi / %30

Herkese selamlar,

Bu ay bizi Kahve Kulübü’nün toplu alımına seçtiğiniz için gönülden teşekkür ederiz! Böyle bir alımda yer almak bizim için büyük bir mutluluk.

Bu ay, Parsa’nın ilk toplu alımı olacak ve umarız ki sorunsuz bir ay geçirerek sizlere en iyi şekilde hizmet sunabiliriz. Sizler için toplamda 6 farklı kahvemizi indirimle sunacağız. Daha iyi bir deneyim yaşamanız adına, bu sayfada genel bir reçete paylaşacağız. Tabii ki, bu reçete bizim kafe ortamımıza, kullandığımız su arıtma sistemine ve değirmen ayarımıza göre hazırlanmıştır; dolayısıyla sizin kullandığınız ekipmana bağlı olarak farklı sonuçlar verebilir. Herhangi bir sorunuz olursa, bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Keyifli demlemeler dileriz! ☕✨

250 gramlık kahve alımlarında %25, 1 kilogramlık kahvelerde ise %30 indirim tanımladık. Bir siparişte her iki kuponu da aynı anda kullanabilirsiniz. Kargo ücreti sabit olup 50 TL olarak belirlenmiştir. İndirim kodu, 2 Nisan saat 00:01’de aktif olacaktır.

Seçkimizdeki tüm kahveler hem filtre hem de espresso demleme için uygundur. Kullanım tercihinizi sipariş notunda bizimle paylaşabilirsiniz. Ancak genel olarak Brazil ve Ethiopia Idido, espresso için daha fazla tercih edilmektedir. Kavurma profillerimize göre tüm kahvelerimiz, kavurma sonrası 3-5 gün içerisinde tüketilmeye hazırdır, yani ekstra degassing süresi beklemenize gerek kalmaz. Ayrıca, espresso için alınan kahveler, makine değişikliği nedeniyle yanlızca çekirdek olarak gönderilmektedir.

Çekirdeklerin detayları;
https://parsacoffeeroasters.com/shop/

Rwanda Cyato: İşlemi Anaerobic Natural olmasına rağmen damakta fermente bir tat bırakmıyor. Yüksek gövdeli, tropikal meyve ve kakao notalarına sahip. (En çok tercih edilen kahvelerimizden biri.)

Colombia Gaitania (Tin7th Year Exclusive): En yeni ürünümüz olup, kompleks bir profile sahiptir. Aynı zamanda şeffaf tatlar bırakır. Orta gövdeli ve günlük içim için oldukça hoş bir kahvedir.
*Bu ürün Cumartesi günü (05.04.2025) itibarıyla teslimata hazır olacaktır.

Ethiopia Idido: Tam bir Etiyopya karakterine sahip. Kendi kafemizde espresso olarak kullandığımız çekirdek. Çiçeksi ve meyvemsi tatlar barındırıyor.

Honduras Las Calaveras: Anaerobic Natural bir kahve. Yoğun ve kalıcı bir yapıya sahip. Kayısı, armut, karamel ve kakao notaları aynı anda hissedilebilir, bu da kompleks bir deneyim sunar.

Colombia Huila: Meyvemsi ve çikolatamsı notalara sahip, günlük içim için uygun ve dengeli bir kahve. Garanti tatları sevenler için ideal bir tercih.

Brazil Mogiana: Her zevke hitap eden bir kahve. Kafemizde süt bazlı kahvelerde kullandığımız ve herkese tavsiye ettiğimiz bir çekirdek. En belirgin özellikleri tatlılık, gövdeli yapısı ve dengeli profili.

Reçete:
18 gr Kahve + 297 gr Su (oran: 1/16.5)
Değirmen derecesi: 500-650 mikron arası (Ethiopia Idido için: 600-700 mikron)
Demleme süresi 2:30-3:15 dakika
Tavsiye ettiğimiz sular: Erikli ve Hayat *Sınırlı stok durumları websitemizde güncel olarak görüntülenebilir.

Aklınıza takılan her şeyi buradan veya hello@parsacoffeeroasters.com e-posta adresinden bize iletebilirsiniz.

Lezzet dolu ve keyifli bir ay geçirmenizi dileriz,
Parsa Coffee Roasters

Bana çok standart, her yerde uzun süredir olan çekirdeklerin olduğu bir seçki gibi geldi, tamamen kişisel görüşüm saygısızlık anlaşılmasın, bu ay boş geçiyorum ama yine de kavurucuya teşekkürler indirimi için

Öncelikle hayırlı olsun.

Beni de çok heyecanlandıran bir kahve olmadı, iki kahve dikkatimi çekti, muhtemelen bir tanesini kavurma profilini denemek ve her toplu alımda olduğu gibi destek vermek amacıyla alacağım. Bu kahveler hakkında biraz daha detay alabilsek iyi olurdu. Çiftlik, çiftçi vs gibi(varsa).

Rwanda Cyato
Colombia Tolima Gaitania

Nisan ayı toplu alımı hayırlı olsun. Seçkide ilgimi çeken pek bir kahve olmasa da 23'25 yıllarındaki kavurma başarıları sebebiyle firmayı merak ediyorum. Ay boyu seçkinize ekleyeceğiniz kahveler var mı? Picopressoyla espresso demlemesi ve türk kahvesi için önereceğiniz spesifik kahveler var mı?

Öncelikle hayırlı olsun.

Beni de çok heyecanlandıran bir kahve olmadı, iki kahve dikkatimi çekti, muhtemelen bir tanesini kavurma profilini denemek ve her toplu alımda olduğu gibi destek vermek amacıyla alacağım. Bu kahveler hakkında biraz daha detay alabilsek iyi olurdu. Çiftlik, çiftçi vs gibi(varsa).

Rwanda Cyato
Colombia Tolima Gaitania
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler. Mevcut olan bilgiler bu şekilde:
Colombia Gaitania: NASA WEX, Tolima’da bulunan, kalite odaklı bir kahve yetiştirme topluluğudur. Çevrenin korunması ve üretim kalitesiyle tanınırlar ve tüm kahvelerini organik olarak sertifikalandırırlar."Tin 7th Lot", bu yerli topluluk tarafından özel olarak üretilmiş ve Cofinet tarafından Tin Coffee'nin sektördeki 7. yılını kutlamak amacıyla işlenmiştir.

Kirazlar, en yüksek olgunluk seviyesinde elle toplanarak optimum şeker içeriği sağlamak için 18-22 Brix seviyesine ulaşır. Olgunlaşmamış ve kusurlu kirazları ayıklamak için yüzdürme işlemi uygulanır ve ardından üniformiteyi garanti altına almak için dikkatli bir manuel ayıklama süreci gerçekleştirilir. Seçilen kahve kirazları, anaerobik fermantasyona girmeleri için oksijenin sınırlı olduğu kapalı kaplara yerleştirilir. Fermantasyon süreci, 18-22 santigrat derece arasında kontrol edilen bir sıcaklıkta 50 saat boyunca devam eder. Fermantasyonun ardından kahve kirazları, kontrollü bir kurutma aşaması için yükseltilmiş Afrika yataklarına aktarılır. Kurutma süreci, sıcaklığın 25-30 santigrat derece arasında korunduğu bir ortamda gerçekleştirilir. Kahvenin eşit şekilde kurumasını sağlamak ve aşırı fermantasyonu önlemek için her 3-4 saatte bir karıştırılır. Kurutma işlemi, nihai nem oranı %10.5-11.5 seviyesine ulaşana kadar 20-25 gün devam eder.

Bu hassasiyet gerektiren işlem, kahvenin meyvemsi kompleksitesi ve parlak asiditesini artırır. Tropikal meyveler, kırmızı meyveler ve tatlılık içeren canlı tat notları bekleyebilirsiniz.

Rwanda Cyato: Rwanda’nın batısındaki Nyamasheke bölgesinde bulunan Cyato kahve yıkama istasyonunda işlenen özel bir kahvedir. Bu istasyon, 2017 yılında Tropic Coffee Company tarafından kurulmuş olup, 1.930 metre rakımda faaliyet göstermektedir. Çevredeki çiftçiler, kahve ağaçlarını 1.800 ile 2.200 metre arasındaki yüksekliklerde yetiştirmektedir.

Cyato kahvesi, farklı işleme yöntemleriyle çeşitli tat profilleri sunar. Örneğin, doğal işlenmiş (natural) Cyato kahvesi, tatlılık ve meyvemsi notalarıyla öne çıkar.

Nisan ayı toplu alımı hayırlı olsun. Seçkide ilgimi çeken pek bir kahve olmasa da 23'25 yıllarındaki kavurma başarıları sebebiyle firmayı merak ediyorum. Ay boyu seçkinize ekleyeceğiniz kahveler var mı? Picopressoyla espresso demlemesi ve türk kahvesi için önereceğiniz spesifik kahveler var mı?
Merhaba, öncelikle teşekkür ederiz. Yeni 90+ çekirdeklerimiz geliyor, ancak maalesef sınırlı sayıda olduğu için indirimli satış yapamıyoruz. Picopresso ile tüm çekirdeklerimiz uyumludur, ancak nasıl bir sonuç almak istediğinizi belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz. Şu ana kadar Türk kahvesi üzerinde çalışmadığımız için bu konuda özel bir yorum yapamayacağız.

Bana çok standart, her yerde uzun süredir olan çekirdeklerin olduğu bir seçki gibi geldi, tamamen kişisel görüşüm saygısızlık anlaşılmasın, bu ay boş geçiyorum ama yine de kavurucuya teşekkürler indirimi için
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Daha küçük bir işletme olduğumuzdan dolayı daha az çeşit üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca, çeşitlerimizin çoğu mikro ve nano lot olduğu için indirimli satış imkanı bulunmamaktadır ve bu nedenle seçeneklerimiz daha da sınırlı olabilmektedir. Yine de anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kazanan firmayı tebrik ederim. Brazil ve İdido ile ilk siparişimizi verdik🙂

Ben de #54397 ile katıldım. İdido ve Gaitania aldım.

Kısa degas süresi iyiymiş, reçete/deneyim başlığını hızlı açarız. Ne yalan söyleyeyim beklentiler yüksek.

Not: @Michael 'ın bahsettiği mevzuyu yeni fark ettim ben de. Öğütüm seçilebildiğine göre herhalde filtre/espresso şeklinde anlıyorum bu seçimi. Filtre diyeyim eğer böyle bir şey varsa. :) @Parsa Coffee Roasters

Son düzenleme:
Idido yeni açılan Main kafede denedim espresso olarak. Klasik diyebildiğimiz espresso değil. "Fresh" bir espresso, lime tadı, vs. Ben sevdim.

Kullanım tercihinizi sipariş notunda bizimle paylaşabilirsiniz.
Sebebi anlamadım.
Öğütüm için mi kavrum için mi belirtmemizi istiyorsunuz?

#54400 ile katıldım. Colombia Huila ve Honduras Las Calaveras aldım.

Ne kadarlık kahve alırsan al kargonun ücretli olmasından dolayı bu ay ki alıma katılmayacağım

Biraz eleştirisel yaklaşıyorum kusura bakmayın lütfen.

Öncelikle seçki hitap etmiyorsa firma nasıl açık ara önde çıktı anlamadım gerçekten.
Oy verme süreçlerinde kargo ve özel durumlar da listede yazıyor.
Oy verilirken seçkilere bakılmıyor yada en pahalı kahveci neyse onu seçelim düşüncesi mi oluyor acaba?

Şahsen bana fiyat ve seçki hitap etmediği için pas geçiyorum. Oyum farklı firmadan yanaydı fakat o da tutmadı :)

Teşekkürler

Geri