Evet son 2 dünya şampiyonasında onların kahveleri 1. gelmişti yanılmıyorsamBen de merak ediyorum bu firmayı, instagram hesapları da bir hayli eğlenceli
Kendi sitesinden alınabiliyor gibi gördüm buradan almanın ne gibi avantajı vardır ki?NINETY PLUS ® COLLECTION – Coffea Circulor
Founded in 2007, Ninety Plus is a global leader in coffee production both in Panama and Ethiopia. Ninety Plus focuses on methods of taste profiles generated by a dedicated team, ecological cultivation and its proprietary processing systems. This produces the highly sought after coffees...coffeacirculor.com
Forumda toplu alımı yapılan Coffea Circulor bazı çekirdeklerini satıyor.
Türkiyeden temin edebileceğimiz bir yer varmıdır?NINETY PLUS ® COLLECTION – Coffea Circulor
Founded in 2007, Ninety Plus is a global leader in coffee production both in Panama and Ethiopia. Ninety Plus focuses on methods of taste profiles generated by a dedicated team, ecological cultivation and its proprietary processing systems. This produces the highly sought after coffees...coffeacirculor.com
Forumda toplu alımı yapılan Coffea Circulor bazı çekirdeklerini satıyor.
Şimdi bakıyorum da Circulor daha ucuza satıyor ilginç şekilde. Ben Ninetyplus'ı sadece kahve yetiştiricisi diye biliyordum. Böyle kavurup tek tek sattıklarını bilmiyordum.Kendi sitesinden alınabiliyor gibi gördüm buradan almanın ne gibi avantajı vardır ki?
Türkiyeden temin edebileceğimiz bir yer varmıdır?
Kim bilir kaç liraya gelecek bir deCoffee Nutz'ta böyle bir şey var ama ne zamandır yazıyor bilmiyorum.
Şu dönemde ninety plus kahve getirmek hiç mantıklı değil, alım gücü düştü, kur yükseldi. 5 kişi birleşip 250 gr paketi paylaşabiliriz ancak.yaklaşık 4 ay önce coffenutz'la görüştüğümde (başka bir kahve ile ilgili) ninety Plus kahvelerini çok yakında getireceklerini söylemişlerdi..gelince haber vereceklerdi hatta henüz gelmedi sanırım..