• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche Zero öğütücü yanına 500 € altı espresso makinesi?

İsim
İlknur
Daha fazla  
İsim
İlknur
Espresso Makinesi
Sage Barista Pro
Değirmen
Timemore Chestnut C2
Ekipmanlar
Hario V60, Bialetti Mokapot Alpina, Sage Barista Pro Espresso Makinesi, Timemore Chestnut C2 El Değirmeni, Hario mizudashi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Çok uğraştırmayacak, modifiye istemeyecek pratik bir espresso makinesi arayışındayım. Lelit düşünmüyorum. Ticari görüntülü espresso makinelerine biraz mesafeliyim. Tamamen görsel açıdan :) Ascaso dream zero'da gözüm var. Ancak avrupa satışlı büyük siteler stokta bulmakta zorlanıyorum. Avrupa satışlı yerel güvenilir site önerilerine de espresso makinesi önerilerine de oldukça açığım.

Edit: Belçika'dan tanıdık vasıtasıyla, araç ile gelecek. Siparişi doğrudan Belçika'ya vereceğim. Avrupa satışlı site sormamın maksadı bu. Türkiye'ye kargosu olan marka şart değil.

Son düzenleme:
Çok uğraştırmayacak, modifiye istemeyecek pratik bir espresso makinesi arayışındayım. Lelit düşünmüyorum. Ticari görüntülü espresso makinelerine biraz mesafeliyim. Tamamen görsel açıdan :) Ascaso dream zero'da gözüm var. Ancak avrupa satışlı büyük siteler stokta bulmakta zorlanıyorum. Avrupa satışlı yerel güvenilir site önerilerine de espresso makinesi önerilerine de oldukça açığım.
Bence o fiyata en iyi çıktı flair58 den alınabilir. Türkiyeye yolluyorlar ve priz değiştirici yeterli oluyor. Ben yakın zamanda Lelit Glenda aldım çok memnunum.

Gaggia olabilir.

belki yardımcı olur.

Bence o fiyata en iyi çıktı flair58 den alınabilir. Türkiyeye yolluyorlar ve priz değiştirici yeterli oluyor. Ben yakın zamanda Lelit Glenda aldım çok memnunum.
Flaire göz attım sadece espresso için çok iyi olabilirdi ama çok olmasa da sütlü kahvede evde tüketiliyor. Bu amaca hizmet etmeyecektir. Çok teşekkür ediyorum.

Gaggia Classic Pro hayırlı olsun o zaman

O zaman bu video yardımcı olabilir.

İyi fiyat ve aynı ürün. Sadece Cafematkt ın sahibinib hayvanlara şiddet uyguladığı videolar var.

Geri