• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niche zero da öğütüm araliklari

Snowflakecoffee

Yeni Üye
İsim
Ahmetgedik
Daha fazla  
İsim
Ahmetgedik
Merhabalar Uzun zamandir comandante kullaniyorum Yaklaşık 6 ay önce niche zero edindim espresso ve türk kahvesi çekimlerim de hiç bir sıkıntı yaşamadim cok guzel sonuclar aldim fakat filtre kahve demlerken sorun yaşiyorum bi turlu istedigim verimi alamadim niche kullanan arkadaslar filtre kahve için hangi aralikta öğütüm yapıp demlemektedirler yada tutarlı sonuç alabiliyorlar mı
Ekipman olarak origami ve v60 plastik kullanıyorum filtre kâğıtlarım cafec th-1,th-2,th-3
Yasadigim sorunlar ise tikanma ve surenin 3.30 un uzerine cikmasi
Sonuç olarak demlemelerimde comandante de yakaladigim tutarlılık ve tat olmadı hiç bir zaman

Değirmenin üzerindeki espresso filtre aralığı yazılarına hiç aldırmayın. 50 den öteye gitmeye korkmayın. Ben v60 için 60 65 kullanıyorum. Yani bir tam turdan fazla.

Ben de 65-75 arası kullanıyorum genelde, doza ve tekniğe göre değişiyor. Ama filtrede bu aralığın dışına pek çıkmadım.

Geri