• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nespresso essenza mini d30

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan walkaway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

walkaway

Yeni Üye
İsim
Aylin
Daha fazla  
İsim
Aylin
Nespresso essenza mini d30 kahve makinesini aldım, bu makineye Nespresso kapsül haricinde, başka markanın kapsüllerini kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

Ben moliendo kapsülü aldım denedim. Nespressodan ucuz olmasının yanında bence daha lezzetli.

Uzun süre uyumlu kapsül kullandım. Makineyi satmadan önce çeşitli türlerden orijinal Nespresso kapsül de sipariş etmiştim. Uyumlu olanlardan pek farkı yoktu. Karton kutu açıldıktan sonra kapsüller hızla bayatlıyor. Kutuda koruyucu gaz var.

Migrosta satılan resimdeki kapsülleri deneyebilirsiniz. Lezzetli ve makul fiyat.
En sağdaki iki kutuyu öneririm. Diğerleri de iyi. Tüm kutuları açmayınız.

Kutu yeni açıldığı zaman mükemmel sonuç verir. 7 ..10 gibi sayılar yoğunluğu gösterir. Lungo biraz daha büyük fincan içindir.

Kapsülleri asmak için satılan askılar tam bir hikaye. Kapsül açıkta saklanmaz. Zaten kapalı olsa da 3..5 günde acı berbat bir hale gelecektir. Tazelik çok önemli

1667151713980.png

1667151062996.png

Son düzenleme:
Geri