• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nespresso Doldurulabilir Kapsül

roketatarli

Barista
Merhaba arkadaşlar

Nespresso lattissima kahve makinem var. Bu doldurulabilir kapsüllerden edinip kendi çekirdeklerimle demleme yapmak istiyorum. Çelikleri ve plastikleri var araştırdığım kadarıyla bazılarında tamper de var. Ama kullanımı nasıldır, lezzeti etkiler mi, makineye zararı var mıdır vs kafamda birçok soru var.

Kullananlarınız varsa deneyimlerinize çok ihtiyacım var.

Cafissimo için metalini kullanmıştım, gayet güzeldi

Ben kullandım, çok başarılı olamadım. Bir süre sonra makinem bozuldu. Doldurulabilir kapsulden mi oldu bilmiyorum

Ben kullandım, çok başarılı olamadım. Bir süre sonra makinem bozuldu. Doldurulabilir kapsulden mi oldu bilmiyorum
Ben yaklaşık 6 senedir kullaniyorum makineyi. Bu zamana kadar saglam geldi ama bozarım diye korkuyorum. Ilk aldığımda alibabada falan vardı bu doldurulabilir kapsullerden, merak etmiştim ama aldığım yer kesinlikle garanti dışı olur falan dedi. Bu aralar tr de de çokca görmeye başladım yeniden bi heves geldi. Ama makinemden olmak da istemiyorum.

nerede bulabilirim en uygun gerçekten çok araştırdım bulamadım doğru düzgün bi de sealpod diye bir şey var o aliminium stickerlar normal nespresso kapsüllerine de uyuyor mu acaba? ah bi de şu aliexpressten alışveriş yapmayı bilsem

Geri