• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ne ile kahve içmek?

senagngr_

Üye
İsim
Sena
Daha fazla  
İsim
Sena
Espresso Makinesi
Arçelik 3185
Değirmen
Baratza Encore
Ekipmanlar
Aeropress GO / V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Fatih
Merhabalar,
Zaman zaman bazı konu başlıklarında yorumlar vardı ancak bugün kendime kahve demleyip dergi okurken içtiğim her yudumda kahvenin dergiden dikkatimi dağıttığını farkettim. Tadım notlarındaki tatları arıyor halde buluyorum kendimi. Kahve içmenin neredeyse başlı başına ayrı bir iş olduğunu düşünmeye başlayacağım. Ben günün ilk kahvesini okumaktan çok keyif aldığım şeylerle beraber içmeyi seviyorum. Sonra da sizlerin yorumlarını, neler yaptığınızı merak ettim.

En çok ne yaparken kahve içmekten keyif alıyorsunuz?

Ben kahve içerken ne yaparsam yapayım keyif alıyorum. Ve hangi işi yaparken kahve içmeye başlarsam o işten keyif alıyorum. Ne içtiğim kahve yaptığım işin konsantrasyonunu bozabiliyor, ne yaptığım iş içtiğim kahvenin.. Gün içinde çok fazla kahve içtiğim için sanırım böyle oldu 😁

Kahvenin dikkat dağıtma konusu benimde başıma geliyor. Uzunca bir süre kahve içerken aromalara odaklandığımdan dolayı bir iş yaparken veya herhangi bir şey okurken kahveden bir yudum aldıktan sonra zihinsel olarak aromalara kayıyorum...

ben iş yaparken bildiğim müziği, bildiğim kulaklıkla dinlerim, bildiğim kahveyi içerim vs... aksi durumda hobi edindiğiniz o konu gerçekten dikkat dağıtıcı olabiliyor :D kritik bir dinleme veya tadım yapmıyor olmak lazım. aynı şekilde eğer akşam film başında birşey(viski,kahve) içiyorsam da geçerli. iyi bildiğim bir eşlikçiyi yudumlayarak keyfimi arttırıyorum...

Ben genelde yapacak bir iş olmadığında, kahveye ayıracak özel zamanım olduğunda kahve içmeyi seviyorum. Kahve; su, demleme sıcaklığı, akış süresi, öğütüm boyutu vb bir sürü parametresi olan bir uğraş, yanında başka uğraşı sevmez bence. Kahveyi yudumlarken de aroma çıkarma kısmı var. Hepsi keyifli fakat dikkat isteyen şeyler...

Geri