• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ne güzel olmuş, Merhaba

Leon

Üye
İsim
Leon
Daha fazla  
İsim
Leon
Merhaba, forumdan mtgg Türker Bey sayesinde haberdar oldum kendisiyle daha önceki forumdan bir alışveriş dolayısı ile tanıştım ve iyi ki tanımışım. Adım Leon (evet hakkaten) 45 yaşındayım (46 diyen dış minnaklarda var ama) tam bir kahve severim özelde espresso ve cafe crema severim. makinem 21 yıllık bir krups F874, görebileceğiniz gibi makinemi çok severim gözüm gibi de bakarım, forumlarla tanışana kadar önceden öğütülmüş lavazza kullanan ve günde en az 5 double shot espresso içen insanım, forumlarla tanıştıktan sonra çekirdek kahve için değirmen aldım, dertlerim de o zaman başladı dostlar önce hanım "çok dağılıyor buralar heryer kahve tozu yeter artık" tan başlayıp "ben birde öğütmekle uğraşamam o zaman nescafe aliyim bu nedir diyerek psikolojik baskı yapmaya başladı (hayır efendim bende düşündüm boşamayı ama 19 sene birader nafakası çok olur ayrıca boşarsan kızımı ben alırım köpek sana kalır dedi o da etkili tabi hayır seviyorum köpğimi de tam bir kıllı iblisdir kendisi). Tüm bu baskıların sonucunda ve siemens eq3 tam otomatik makine aldım,güzel mi evet güzel ama zevkli değil uğraşma yok, değirmen ve makineyi işyerime aldım az içiyormuş gibi tüketimim günde 10 shota vardı. Bu sefer kardeşim olacak iblis (az kıllı iblis diyorum ona da) bende istiyom makine bana bunu ver diyip beynimi yiyince ona verdim kendime bir beko 2170 buldum onu alıcam, (gerçi aklım gaggia classicde ama bütçe meselesi malum) artık ya kahve içmekten ölücem ya ülkenin ekonomik stresinden hayırlısı bakalım :D

Espresso dışında pek kahve tüketmiyorum filtre, v60 vs tükettim ama bana yapısız çay gibi geliyorlar midemi dolduruyor ama zevk vermiyor espressonun yoğun yapısını seviyorum, bir süredir de cafe crema daha da tatmin edici bir deneyim veriyor bana.

Kısacası hoşbuldum, eskiden bildiğim çok bilgili insanlar burda faydalanacağıma eminim.

Ekli dosyalar

• IMG_20200105_150249.jpg
    IMG_20200105_150249.jpg
    175.6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200112_110858.jpg
    IMG_20200112_110858.jpg
    185.7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200324_201424.jpg
    IMG_20200324_201424.jpg
    105.3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba hoşgeldiniz efendim :) sabah sabah tebessüm ettirdiniz.

"Yapısız çay?" canınız sağ olsun.
Görüşleriniz değişir umarım. Hoş geldiniz
maalesef ben kahve içmeye Türk kahvesi ile başladım sonra yurtdışı seyahatimde espresso içip kalbimden vuruldum ve o gün bugündür espresso içiyorum, bakınız makinem (şimdi kardşimde) filtre kısmı da içeriyor ama yok sevemedim çok sulu geliyor bana keyif almıyorum, yanlış anlaşılma olmasın diğer demleme yöntemlerini seven keyif alan arkadaşlarıma hiç lafım yok olamazda, aslolan keyif almamız, düşünün cafe crema ki yaklaşık 1-6 oranında 120 gr gibi bir çıkış o bile bazen sulu gibi geliyor bana burdan pay biçin.

Ve hoşbuldum :)

Merhaba @Leon Bey biraz geç gördüm ama olsun :) Hoşgeldiniz.

Geri