• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Naked portafiltre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asolen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asolen

Yeni Üye
İsim
Aydın
Daha fazla  
İsim
Aydın
Lelit MaraX makinama uyumlu Naked portafiltre almak istiyorum. Bir çok yere baktım bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. E61 başlıkların portafiltreleri standart mıdır, yoksa markaya göre farklılıklar var mıdır. Amazon üzerinden yan sanayi ürünler var ama uyumlu olur mu bilemediğim için tereddütte kaldım.

Lelit PLA580W LELIT58 Altsız Süzgeç, Ahşap Saplı, Paslanmaz Çelik, İnce Ceviz Ağacı Sapı, (58,55 mm) https://amzn.eu/d/cByAcgG

Hocam bunu alabilirsin bende 2 ay önce aldım çok memnunum

Bütçeniz varsa bu kiti almanızıda öneririm birbirlerini tamamlıyorlar

Lelit Ceviz kiti, AHŞAP Linie https://amzn.eu/d/48YOLVG

200 tl civarı farkla espresso perfertto da var bu ürün.
Ben yurtdışından beklememek adına buradan alacağım. Tam bayram zamanına denk geldiğinden yurtdışı kargoları gecikebiliyor kaybolabiliyor. Amazon' dan sıkıntı çıkmaz belki ama 200 tl için değmez. 1-2bin tl olsaydı düşünülebilirdi.

Çok güzel evet. Ama kahve işine girdikçe Nasrettin hocanın ” orasına değmiş, burasına değmemiş “ hikayesi gibi açıldıkça açıldım. İlk niyetlenip başladığım yerden bambaşka yerdeyim 🙈

200 tl civarı farkla espresso perfertto da var bu ürün.
Ben yurtdışından beklememek adına buradan alacağım. Tam bayram zamanına denk geldiğinden yurtdışı kargoları gecikebiliyor kaybolabiliyor. Amazon' dan sıkıntı çıkmaz belki ama 200 tl için değmez. 1-2bin tl olsaydı düşünülebilirdi.
Siz de Mara X inizi aldınız sanırım. Güle güle günlerde kullanın

Valla bende buralara geleceğimi hiç tahmin etmezdim. Gaggia ile başlayıp Marax ' e geçtim bugün itibariyle. Henüz daha kullanamadım. siyahta güzel duruyor aslında bir süre böyle kullanıp bi bakacağım.. Sıkılırım bir süre sonra siyahtan muhtemelen :)

Valla bende buralara geleceğimi hiç tahmin etmezdim. Gaggia ile başlayıp Marax ' e geçtim bugün itibariyle. Henüz daha kullanamadım. siyahta güzel duruyor aslında bir süre böyle kullanıp bi bakacağım.. Sıkılırım bir süre sonra siyahtan muhtemelen :)
Benzer süreç. Basit bir thermoblok espresso makinam vardı. MaraX e göre oyuncak kalır; basınçlı sepet, 54 mm portafiltre vs. Kullandığım öğütücüyü ( aslında öğütücü bile değil, bıçaklı parçalayıcı ) değiştirme, doğru düzgün bir öğütücü alma niyeti ile çıktığım yolculukta en sonunda kendimi Mara X de buldum. İyi ki de olmuş, hiç pişman değilim. Sizin de çok memnun olacağınıza eminim; ki siz gaggia çok daha iyi bir cihazla çıkmışsınız yolunuza. Keyifli günlerde kullanın

Bugün bayatlamaya yüz tutmuş bir kahvemi Gaggia' da kullanmıştım, aleti paketleyip bugün Marax ' ta denedim. Ciddi anlamda çok fark arasında. O acılık yok. Bayat hissi bile vermiyor. Sanırım en büyük nedeni Gaggia' yı modlamadığım için 12 bar ile yapmasıydı..Belki 9 barda daha farklı bir sonuç çıkardı. Bugün ilk defa marax ı kullandım çok beğendim. Birde naked portafilter ım gelirse çok daha iyi sonuçlar alacağım.. Bu içinden çıkan portafilter' ın çıkış yolu baya uzun ve dönemeçli :)

Attığım zaman vardı yeni bitti demek
Bende ahşap kit ve portadan şimdilik vazgeçtim.siyah olarak devam edeceğim şimdilik..Belki ileride düşünürüm.Bu maliyetlere bir miktar normcore set yapmam daha iyi olacak..

Grizzly seçildiği ay almıştım. O zaman fiyatı 1.800 liraydı ekstra indirimle uyguna gelmişti. Çok kaliteli portafilter tavsiye ederim.

Grizzly seçildiği ay almıştım. O zaman fiyatı 1.800 liraydı ekstra indirimle uyguna gelmişti. Çok kaliteli portafilter tavsiye ederim.
Güzel görünüyor evet,ancak fiyat epey yükselmiş.İndirim olsa düşünebilirdim de…

Bende ahşap kit ve portadan şimdilik vazgeçtim.siyah olarak devam edeceğim şimdilik..Belki ileride düşünürüm.Bu maliyetlere bir miktar normcore set yapmam daha iyi olacak..
Düşünürsen Normcore V4 tamper var bende ihtiyaç fazlası hiç kullanmadığım.

Espresso Perfetto’da bayram indirimi var. RVM pf 1.883₺ e inmiş.

ECM yazacaktım yazamamışım.

Geri