• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Muttley & Jack's

pofpof

Üye
Konum
Fethiye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rancilio Silvia
1 ay kadar önce Anaerobic Yöntemle fermente edilmiş bir Burundi kahveleri ilgili çekince sipariş vererek tanışmış oldum. Çekirdeği ve kavrumunu çok beğendim. Yurtdışı firmaları kısmında yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Türkiye için 2 seçenek var kargolarında, biri takipsiz diğeri de takipli express. Takipli express kargo fiyat olarak çok yüksek, takipsiz olanın fiyatı nispeten uygun ama takipsiz pek beğendiğimiz bir seçenek değil hiçbirimizin. Ben ilk siparişimi takipsiz şekilde verdim ve 25 günde elime ulaştı.

Denediğim ve çok beğendiğim Anaerobic Burundi kahvesi için şunları söyeyebilirim:
Fermentasyondaki farklılık ciddi anlamda tada yansımış. Bu lot deneysel olarak anaerobic fermentasyonla fermente edilmiş, eminim geliştireceklerdir ancak gerçekten bu kadar meyvesuyu tarzı bir kahvede asidite bu kadar nasıl dengelenmiş diye şaşırıyorum. İster istemez El Paraiso ile karşılaştırıyorum ben de ve aklımda kalan El Paraiso ile tarzının benzediğini düşünüyorum. Tadım notalarında Ahududu - Kakao - Limon yazılmış ve şaşırtıcı bir biçimde hepsi sırayla alınabiliyor. Ahududu ile başlıyor ilk yudumu aldığınızda, sonrasında benim de şaşırdığım miktarda kakao hakim oluyor tada. Kakao, Afrikalarda benim çok rastlamadığım miktarda baskın ve gövdesini oluşturuyor derken kakaonun hakimiyeti bitmeden aftertaste hakimiyetini ele geçirecek olan limon geliyor bitişte. Limon, 93 derecede demlediğimde daha acımsı limon kabuğu şeklindeydi ancak bugünkü demlememi 91 dereceye indirince acılığı azalmış daha düşük bir limon aldım ve ben bu şekilde daha çok beğendim.

Şu an brewathome kodu kullanarak evdekal kampanyasını destekleyerek %30 indirim yapıyor firma. Denemek isteyenler değerlendirebilir. İlgi çekici Kenyalar da mevcut.
 
Takipsiz kargo nedeni ile bir türlü sipariş vermeye cesaret edemiyorum :/
 
6x100 gram olan sanırım 29 euro indirimsiz, 20.30 euro indirimli. 7 euro da kargo diyor.
Evet haklısınız 2 paket alınca 50 euro yapıyor. kişi başı 25 euro 600gr kahve. 200 tl Barn a kıyasla fena sayılmaz.
 
Burası benim de aklımı çeliyor. Flair Pro 2 almazsam eğer mayıs ayında değerlendirebilirim.
 
Firma ile dün görüştüm, takipli olarak başka seçenek ekleyip ekleyemeyeceklerini kontrol edip döneceklerdi birkaç gün içinde, gelişme olursa bilgi veririm yine.

takipli kargo ile ilgili dönüş oldu mu?
 
Valla Serhat az biraz ilgi eksikliği var sanki. Ya da gelişme kaydedemediler posta için bilemiyorum.
 
Günaydın herkese Muttley&Jack ile olan mailleşmemiz sonunda kendisinin son maili aşağıda ki gibi.

Hello again Suat!

Hi Emre

It's great to have this interest from Turkey. I spent three months living in Istanbul in 2017 and enjoyed it a lot.

I've now had a response from Postnord and chatted with my friends at Morgon too. I have uploaded new shipping prices for Turkey to the webshop - they are live now. It's still a little on the expensive side but there are many different levels based on the weight rather than the only 2 options that were available previously. For example here are the shipping options for Turkey now:

1 bag 250g - €6,45 / €9,85 (no tracking / with tracking)
2 bags 500g - €9,00 / €11,89 (no tracking / with tracking)
3 bags 750g 1€1,00/ €13,55 (no tracking / with tracking)
4 bags 1kg €13,45 / €15,45 (no tracking / with tracking)

The highest weight that can be shipped with these Postnord options will be 7 x 250g bags (1,75kg (2kg with packaging)). Above 2kg the only options for now are quite expensive courier services like UPS (more than €50).

When the #BrewAtHome offer is finished I can consider free shipping to Turkey for orders of 5 bags or more - but for now this is the best I can do.

I hope this helps and value and other insight, tips or feedback.

All the best

Jack

Bunun üzerine bu sabah 6x100 gr deneme paketi siparişi verdim.
Ekran Resmi 2020-05-05 10.03.22.png
 
Son düzenleme:
Yeni kahve gelecek mi acaba soran oldu mu, sitedeki kahvelerin neredeyse yarısı tükenmiş.
 
Benim siparişim bugün gümrükten çıktı. 15 Tl(8+7) vergi çıktı. Paketler gelince fotoğraflarını eklerim umarım Cumaya kadar gelir.
 
Geri
Üst