• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Muttley&Jack kargo paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan irfbor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

irfbor

Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Arkadaşlar merhaba,

Muttley&Jack adlı kavurucudan Aylık abonelik 2x250 bag için indirim talep ettim ve sağolsun bana özel kod tanımlayıp 27 euro dan 23 euro ya indirdi. Fakat şöyle bir durum var , bu şekilde alırsam takipsiz kargo ile göndereceğini çünkü takipli kargo eklenirse 4,90 euro kargo ücreti ekleneceğini söyledi. Bir de şöyle bir seçenek sundu ; eğer bir arkadaşın daha aynı abonelikten yaparsa aynı adrese gönderirim takipli kargo ile dedi (ücret almadan). Benimle birlikte abonelik başlatıp (İstenildiği zaman iptal ediliyor) hem ucuza kahve almış olup hemde bedavaya takipli kargo elde etmiş oluruz. Ayrıca gümrük için paket üzerine olabildiğince az ücret yazmasını rica ettim bunu da kabul etti. İstanbul/Kavacıkta oturuyorum. Aboneligi birlikte başlatırsak gelip adresimden kahvenizi teslim alabilirsiniz.

@Kdundar ile birlikte başlatmaya karar verdik. Kendisine teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim, denemediğim bir kavurucuydu. Umarım begeniriz :)
Çok başarılı bir kavurucu. Ben sample box almıştım. Kahve notaları çok temiz ve belirgindi. Kesinlikle doğru tercih.

Çok başarılı bir kavurucu. Ben sample box almıştım. Kahve notaları çok temiz ve belirgindi. Kesinlikle doğru tercih.
Tesekkurler yorum için, yorumlar genelde pozitif dediğiniz gibi umarım bu aylık çekirdek seçkisi benim arayışıma uyar diyeyim. Bazen kavurucu çok iyi oluyor ama çekirdek seçkisi uymayabiliyor.

Geri