Birlik baharat tan kahve almak istedim ama sitelerinde fiyat ve alışveriş seçenekleri yoktu. Sadece bizimle iletişime geçin yazıyordu uğraşmadımBirlik Baharat - Yemen
V60, filtre, espresso ve cold demlemelerin tamamında beklentimin çok çok çok çok üstünde, sofistike ancak dengeli bir tat yakaladım. Butik kavrum yapan bir çok firmayı geride bırakmıştır. Höpürdeterek degustasyon yaptığınızda meyve suyu hissi veriyor, sıfır ekşilik içeriyor.
Bu arada Celsius'un Diablo'su da özellikle espresso demlemelerinde aradığım o karmaşık yoğunluğu vermiştir.
Ben yolum düştüğünde alıyorum, dediğiniz gibi haftalık olarak bambaşka bölgeler geliyor raflara ve onlineda bu çekirdekler görünmüyor. Zaten çok da umursadıklarını sanmıyorum, işletmeler için mass production yapıyorlar. Diğer yandan buna rağmen çok iyi çekirdekler çıkıyor. Yirgacheffe severler de mutlaka denemeli mesela, her ne kadar ben o asiditeyi sevmesem deBirlik baharat tan kahve almak istedim ama sitelerinde fiyat ve alışveriş seçenekleri yoktu. Sadece bizimle iletişime geçin yazıyordu uğraşmadım
N11 de "BENNER_KAHVE" mağazaları üzerinden satış yapıyorlar. Oradan satın alabilirsinizBirlik baharat tan kahve almak istedim ama sitelerinde fiyat ve alışveriş seçenekleri yoktu. Sadece bizimle iletişime geçin yazıyordu uğraşmadım
Size kötü bir haberim var. Aynı nehirde iki kere yıkanılmıyormerhaba, ben takribi 6 aydır kahve.com'dan alıyorum. oradaki bütün kahveleri bitirince bu sefer başka bir kavurucudan alacağım, oradaki bitince başka bir kavurucudan böyle zincir olarak gidiyor. bir yerdeki bütün kahveleri denemeden ötekine geçmeme gibi bir manyaklığım var. bugüne kadar o siteden alıp, tecrübe ettiğim ve gerçekten bu farklı dediğim, beğendiğim ve önerebileceğim 2 kahve oldu;
![]()
Moliendo Yemen Bani Haraz Yöresel Kahve
Moliendo Yemen Bani Haraz Yöresel Kahve Moliendo Yemen Bani Haraz bitter çikolata, fındık ve siyah vişne aromalarında, dengeli asidite ve orta gövdeye sahip bir kahvedir. hızlı ve stoktan teslim avantajı ilewww.kahve.com
![]()
Moliendo Colombia Medellin Supremo Yöresel Kahve 250 gr.
Moliendo Colombia Medellin Supremo Yöresel Kahve 250 gr. Colombia Supremo Medellin kahverengi şeker, yeşil elma, vanilya ve kakao notalarında aromaya sahiptir hızlı ve stoktan teslim avantajı ilewww.kahve.com
evet, doğru, katılıyorum ama bir şeye başlamışken devamını getirme huyum vardır, aklımda kalmasın diye bütün kahvelerini deneyeceğim. tabii moliendo'dan daha iyi olanları az çok buradaki herkes biliyor, burası bitince onlara geleceğim tabii ki ama bu tecrübe ettiğim 2 kahve gerçekten kaliteli, içince üzmeyecek bir ürünSize kötü bir haberim var. Aynı nehirde iki kere yıkanılmıyor
Demek istediğim şu bir kavurucunun elindeki çekirdekler sabit olmuyor. Sürekli değişiyor. Dolayısıyla bir kavurucuya belirli bir zamanda dadandığınızda aynı anda diğer kavurucudaki çekirdeği kaçırmış olabiliyorsunuz.
Ayrıca kahve bir zevktir ve subjektiftir fakat moliendo’dan çok daha iyi kavurucular mevcut![]()